Aveti Grija Daca Va Scurtati Schimbatorul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu nu sunt de acord cu scurtarea schimbatorului...1) pentru ca intotdeaua se schimba vitezele mai repede cu schimbatorul la dimensiunea din fabrica..2)imi relaxez incheietura maine pe schimbator cand schimb melodiile la mp3.am condus un logan al unui prieten si sincer mi s parut incomod...eu fiind mai inalt aplecam mana dupa el..si la marsalier iar e incomod..parere mea ganditi.va inainte...
    TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Ma bate si pe mine gandul sa scurtez tija schimbatorului pentru ca sunt un pic cam inalt si am mainile cam lungi))......dar intrebarea e urmatoarea.....eu am maciulie gen "prestige"....o pot monta inapoi pe aceasta??ce sistem de prindere are??

Comment

daca ai fi folosit functia sear ch ai fi gasit cum se schimba maciulia si cum este fixata.

repet si aici: este fixata prin presare la cald. o poti pune la loc dar tre sa folosesti un adeziv<epoxidic> sa nu se mai miste.
        Fuarte Nervos !!!

Comment

eu l-am taiat si e super e mult mai bine intra mai in scurt cui i se pare incomod scuze dar e femeie...daca e mai lung intra mai usor aia e diferente atat.
          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

o, tu barbate!
            Fuarte Nervos !!!

Comment

cam cat se taie din tija schimbatorului ca sa fie ok? in jur de 5 cm? si cu ce se poate taia ca sa fie cat mai usor ?
              sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
              Simply Stance

Comment

puneti o poza va rog. eu nu am mai vazut schimbatoare taiate la logan si vreau sa vad cum arata. Multumesc

Comment

da hai cu pozele si procedeul exact la taiere adica cat se taie si ce este mai ok?flexu daca il bagi in amsian arzi totul pe acolo .. cred ca mai bine cu panza de bomfaier...nu??
                  Simply Stance

Comment

Eu am tait din el la ochi cu un flex rapid si eficient de 1 an si ceva si e ok nu am nici o problema mai nasol e cand merg cu un logan cu schimbator normal TARE INCOMOD MAI E.

@grecu_28golan : Eu zic sa te uiti bine la el inainte sa tai exact cat vrei tu dar fara sa te chinui dupa aia.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

ai taiat cu flexu in masina?nu ti ai ars alea pe acolo?hus eplastic..etc? cam 5 cm am auzit ca se taie ceva de genu.
                      Simply Stance

Comment

Salut.
                        Daca tai cu flex-ul poti pune o patura ceva,sa protejezi interiorul
                        Numai bine.
                        ps:poze ceva cu schimbatorul taiat si niste dimensiuni ceva[cit sa taiat si cat e acum]
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

si ca dimensiune? se taie cat se considera si este ok deci cam un 5 cm asa .. multumesc pt raspunsuri
                          Simply Stance

Comment

si intra mai usor in viteza? cu schimbatoru taiat, cu maciulia din capatu tijei ce ati facut cum ati scoso mersi anticipat

Comment

a indoit cineva pana acum tija schimbatorului? Ma bate gandul sa il tai, dar daca nu il indoi cam cu 30 de grade spre spatele masinii mai bine il las asa.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google