Jante logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante logan

MA bate un gind sa-mi iau niste jante pentru cauciucurile de vara... am gasit jantele la cineva si vreau sa-mi spuneti daca sunt ok. Am atasat si poza. Vrea 500 ron cu tot cu alea 2 cauciucuri. Ce parere aveti se merita?
    Attached Files

500 ron toate?Pai e pomana

Eu vreau sa imi iau de tabla originale si ma duce vreo 650 cu tot cu transport
    Last edited by john Q; 28 March 2012, 08:54. Reason: Automerged Doublepost
    "light up the darkness" Bob Marley

Comment

ce mai astepti ? sau da-ne adresa vanzatorului

Comment

Originally posted by usr1 View Post
        Ce parere aveti se merita?
        Merita!
        Last edited by micutzu666; 28 March 2012, 10:17.
        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

totusi parca au cam multi plumbi pe ele, eu zic sa le verifici bine inainte
          bafta

Comment

Sincer la asta ma gindeam si eu.... ca e ceva in neregula cu plumbii aia pe acolo plus ca e prea dubios de ieftin. Oricum am sa le verific

Comment

Plumbii nu-s multi. Important e sa nu fi fost vreuna sudata sau indreptata.

Comment

Azi am vb cu vanzatorul si cica capacele alea albe din centru se pot inlocui ca initial au fost de opel. Banuiesc ca daca jantele au fost indreptate sau sudate se observa usor.

Comment

Plumbii aia nu sunt multi si nici foarte mari (3 de 5 grame si 1 de 20 grame) oricum plumbii au rol de a echilibra cauciucul pe janta.
                  Ai grija ca daca sunt de opel s-ar putea sa fie mai late (7 inchi opel si 6 inchi logan de tabla respectiv 6,5 inchi de aliaj logan) vei avea nevoie si de cauciucuri mai late 195 minim pt 7 inchi.
                  Dar nu tuseste nici cu 185 65 r 15 doar sa fii mai atent la borduri fiind mai late ies mai in afara decat cu 195 sau 215 (215 maxim pt 7 inchi sau J )

Comment

cred ca cel mai important dintre toate este sa aiba gaura de centrare pe butuc mai mare de 60.1 mm pt ca cele de opel au cam 57mm dar daca este mai mare poti pune inele de centare MAI MICI SA NU FIE

Comment

si daca sunt mici in gaura de centrare se alezeaza usor si simplu si e mult mai buna treaba decat cu inele

Comment

@Romeo-nu cred ca vrei sa stii cat costa alezatul respectiv...asta in cazul in care gasesti meseriasi cu strunguri pt jante de 15.
                        Vreo 200 ron alezatul respectiv

Comment

in Barlad am dat 20 lei de janta ori 8 jante de alezat ;nu sunt adeptul ineleleor de centrare ,m-am orientat catre seturi de jante la care a fost imperios nevoie de alezarea gaurilor de centrare
                          aaaa si nu sunt facute pe strung
                          Last edited by romeo-alex; 29 March 2012, 17:27.

Comment

Eu ma las pagubas de jantele alea ca nu am chef de complicatii.... am mai gasit niste jante de tabla de 15 care sunt montate acum pe un sandero. Vrea 400 ron pe ele. Se merita? Exista vreo incompatibilitate intre jantele de sandero si logan sau diametru e acelasi?

Comment

sunt la fel

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google