Jante logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by romeo-alex View Post
    nu sunt adeptul ineleleor de centrare ,m-am orientat catre seturi de jante la care a fost imperios nevoie de alezarea gaurilor de centrare
    Exista si o explicatie?

Comment

salutare,sunteti interesati de acestea?
      jantele sunt cu anvelope michelin energy originale
      pret 200 E
      Attached Files

Comment

Ce DOT au anvelopele?
        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

pe cine intrebi?pe colegii de mai sus sau pe mine?daca pe mine iti raspund ca nu stiu ce DOT dar sunt 185/65/r15 de logan din fabrica,michelin energy.cam atat iti pot spune

Comment

da pe tine,pai masina de cand este?

Comment

logan ambition august 2006 -76 mii km jante.iarna jante tabla si vara astea de mai sus.nu au fost schimbate anvelopele pa jante de n ori

Comment

pune niste poze si cu alea de tabla

Comment

Am gasit niste jante de tabla cu ET 50. La mine pe jante e ET 48. Oare e vreo problema daca pun cu et 50?

Comment

nu e nici o problema. Din ce stiu au fost mai multe serii cu mai multe et.
                    sigpic

Comment

Valvele se monteaza pe janta numai prin presare? Sau se foloseste un adeziv la fel ca in cazul cauciucurilor?

Comment

Am vazut la vulcanizare ca prin presare si daca e necesar ii mai da si un mic shpitz cu ciocanul,sa ma exprim plastic..

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google