Probleme Schimbat Becuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Schimbat Becuri

Salutare. Nu stiu daca s-a mai discutat sau nu...dar am si eu o problema.
    Recent am achizitionat un set de becuri pentru pozitii si un set de becuri H4.
    Am montat totul perfect la farul din dreapta...dar cand sa montez la farul stang surpriza. Nu am putut desface nici locul unde se pune becul de pozitie, nici cauciucul de protectie de la H4 nu am putut sa-l dau jos... In cele din urma ultimul a cedat, am schimbat becul (dupa ce am dat jos bateria, si mi-am belit degetele), dar becul de pozitie nu am reusit nici cum sa-l schimb. Tin sa precizez ca masina a fost lovita, si farul stang a fost schimbat. (Toata reparatia a fost facuta pe CASCO la service Dacia).

Pareri?
    Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
    Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!

Soclul becului de pozitie trebuie rotit putin si apoi se scoate.
    Pareri? Daca e farul original nu e nici o problema. Daca nu, in 2-3 ani se ingalbeneste si se matuieste.
    GL-22-TOF

Comment

Stiu ca se roteste putin. Dar asta e problema. Nu am reusit nicicum sa-l rotesc, parca ar fi lipit...

S-a rezolvat treaba...am fost la baietii de la Dacia...si cred ca m-au injurat si ei...au stat aproape o ora sa desfaca si ei un bec, deoarece colegii lor cand mi l-au pus...l-au lipit

Rog un Moderator sa inchida topicul!
      Last edited by Ceachy; 29 March 2012, 16:07. Reason: Automerged Doublepost
      Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
      Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google