If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa ce opresc masina se aude un zgomot ciudat
ca niste lovituri intro tabla
la inceput credeam ca e de la ac,dar si cand nu il folosesc tot se aude dupa ce opresc motorul.
Nu-mi dau seama exact unde si cum anume se aude acest zgomot...e posibil sa fie evacuarea care se incalzeste iar apoi cand opresti motorul incepe sa-si revina din dilatare!Asta se aude mai ales acum ca sunt temperaturi mai ridicate!Daca e asta stai linistit ca asa fac multe tipuri de masini!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Este de la evacuare + niste tabla care este prea aproape de ea
Si sa stii ca nu face doar cand este foarte cald afara....face si iarna....dar iarna face numai evacuare,,,nu si tabla
Si eu m-am speriat prima data cand am auzit....asa ca am mers cu masina vreo 3 ore....am bagat-o in garaj ...si am stat langa ea sa vad ce pocneste
Faza este ca nu toate fac
Azi mergand pe un drum de tara, am auzit si se aud in stalpul usii din partea soferului niste sunete ciudate, mai bine zis zdrangane ceva acolo.Face urat de tot.Pe asfalt face doar cand mai dau prin gropi.Ce ar putea fii?.Masina are doar 4 lunii de cand am luat.Sunt la al doilea logan si incep sa ma cam satur de cutia asta pe patru rotii numita logan
Nu are rost sa mergi in service, mai ales pentru asa ceva.Si stiu foarte bine cum merge in service, te paseaza aia de la unul la altu si mai bine te lipsesti
@ursache: E de la boltul usii sau rola centurii mai mult ca sigur.
Si daca tot te-ai saturat de "cutia asta", de ce nu iti iei altceva? Sau cand l-ai luat vroiai fiabilitate de BMW la pret de Dacia?
Nu vreau fiabilitate de bmw, dar la 10.000 euroi pe care i-am dat ma asteptam la mai mult.Intotdeauna mi-au placut lucrurile noi, dar degeaba, trebuie sa ai si noroc de ea.
Si ce as putea sa fac la boltul usii sau la rola centurii?Te rog, daca stii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment