Am vazut parca undeva un post cu indicatii despre scoaterea fetelor de la usi dar nu dau de el si am nevoie de ajutor la opeartiunea mentionata .Vrea sa le scot ca sa vopsesc manerele exterioare de la usi.
Cum Scot Fetele De La Usi?
Collapse
X
-
Mai intai desfaci manerul interior al usii, desfaci surubul din maner, scoti grila difuzorului si cu o surubelnita, desfaci pe margini fata de usa si o scoti.
-
Vezi ca tre sa tragi tare de fetele de usi,ca sunt prinse cu braduti si un pic mastic...deci fara mila da un pic cu grija sa nu ii rupi...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Eu m-am ajutat de varful unei surubelnite, altfel nu am reusit
Comment
-
N-am avut timp sa fac operatia weekendul asta , dar am o oarecare retinere sa scot manerele alea si sa le vopsesc , ami vine sa le dau la aia X milioane cat vor sa-mi vopseasca ei tot ca barile oricum o sa le vopseasca cineva care a mai facut , vroiam sa experimentez pe manere daca tot am cumparat sprei primer si vopsea ...iese rau iau niste zorzoane dalea de inox si le pun peste dar oglinzile daca le fac muci ai mai naspaLast edited by blaze2k; 19 May 2008, 16:32.
Comment
-
Nu se poate scoate, trebuie data fata de usa jos.
Comment
Comment