Problema Samsung Galaxy S

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

IMEI-ul unui telefon se poate schimba cu usurinta (mai ales la smartphone-uri).

Problema este ca ai putea sa ajungi intr-o retea in care exista un telefon cu IMEI-ul nou generat si iti va fi refuzat accesul.
    Probabilitatea este destul de mica dar este posibil sa se intample.

Daca telefonul a fost declarat furat la operator-ul initial, cel mai probabil in acea retea nu mai poti sa intri pentru ca IMEI-ul a fost introdus intr-o lista neagra a operatorului. Aceste liste, inca, nu sunt partajate la nivel european deci poti sta linistit. Mai mult fiind un telefon ieftin nu se merita efortul de cautare al lui.

S.
    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Se poate schimba si IMEI-ul dar sa-i dai un reset din fabrica la soft, sa ti se stearga toate conturile si contactele din el, schimba si cartela sim (oricum cred ca ai schimbat-o deja). Sa nu iti activezi netul pe el pana nu stergi sau te deloghezi de pe contul "Google Play" din telefon. Este un soft pe market - "plan B" care e util cand deja ti-ai pierdut android-ul, cu prima ocazie cand are telefonul internet se instaleaza singur in telefon si trimite pe mail datele de localizare ale telefonului. Dar fiind un telefon mai ieftin iar fostii proprietari de bani gata probabil ca nu il mai cauta.

Comment

stai linistit ca nu vine nimeni dupa tine) cine stie pe la cati a circulat telefonul ;) tu l-ai CUMPARAT
        MY CLA

Comment

1.Telefonul a costat 6 milioane. Eu o sa incerc sa negociez cu el macar pana la 5 milioane pentru ca in momentul cant l-au luat parintii mei de la acea persoana el a spus ca in aia 6 milioane intra si decodarea lui.

2.Eu am resetat o data telefonul la setarile din fabrica pentru ca asa cum am spus la inceput nu stiam userul si parola de la Google Play. Acum folosesc propriul user si parola. .

Comment

Din ciclul "Care este cel mai prost hot? Ala care fura un telefon inteligent."
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Pana acum sunt multumit de el , cum face poze, cum se aud difuzoarele, cum se misca.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google