If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vreu sa-mi comand kit'ul asta de tubulara pt admisie si nu stiu sigur daca se potriveste pe logan . Ma int. daca ajunge pana in fata si daca are loc sub capota... are cineva idee ?
Scoate tubulatura de plastic ce pleaca de deasupra radiatorului. Sa ramana doar carcasa filtrului. Vei avea fix acelasi sunet ca si cu un filtru sport.
Va avea fix nimic.
Poate sa scoata filtru de tot sa faca putin zgomot cu carcasa stock dar tot nu se va auzii ca un filtru sport.
Mie mi se pare cotul de vine dupa corp la 90grade prea inalt si e posibil sa nu iti mearga, pentru logan trebuie sa fie mai scurt si putin inclinat.
Ia legatura cu userul FloNZN, el are un kit universal montat si arata foarte bine, vezi de care si-a pus el.
Sau da-ti comanda pe pilotauto.ro de tubulatura speciala pentru logan, e vor 150-170lei.
iti garantez ca nu incape ...e imens cotul acela ... + de asta iti trebuie sa-l fixezi de corpul clapeta care la majoritatea sta tinut de cutia filtrului de aer
..cele 2 coturi (90 si 45 ) fac parte din acel kit
Scoate tubulatura de plastic ce pleaca de deasupra radiatorului. Sa ramana doar carcasa filtrului. Vei avea fix acelasi sunet ca si cu un filtru sport.
esti tu sigur ? ) mai gandeste-te un pic ...
eu n-o mai am pe masina de 1 an , si nu suna nimic.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
pai si crezi ca are logica ce zici ? ziceai mai sus ca se aude ca un filtru sport ...
E acelasi motor fie ca e supernova fie ca e logan,de ce ar suna altfel pe supernova ?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Eu am mers aproape un an fara tubu ala si nu am sesizat nimic.
Cert e ca nu se aude ca un filtru sport.
Si on topic: nu se potriveste kitul de montaj mai de sus pe logan.
Multumesc baieti , pana la urma am sa cumpar tubulara de la pilot . Are cineva idee de unde cumpar un filtru sport din ct ? M-as duce maine sa vad ce gasesc ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment