Se Potriveste Acest Kit Tubulara Pt Admisie ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se Potriveste Acest Kit Tubulara Pt Admisie ?

Salut,

Vreu sa-mi comand kit'ul asta de tubulara pt admisie si nu stiu sigur daca se potriveste pe logan . Ma int. daca ajunge pana in fata si daca are loc sub capota... are cineva idee ?

sigpic

Pentru ce vrei filtru sport ? Cu ce crezi ca te ajuta ? Care sunt beneficiile investitiei ?
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Pentru sunet , se aude ceva mai sportiv .
      sigpic

Comment

Scoate tubulatura de plastic ce pleaca de deasupra radiatorului. Sa ramana doar carcasa filtrului. Vei avea fix acelasi sunet ca si cu un filtru sport.

Comment

Va avea fix nimic.
          Poate sa scoata filtru de tot sa faca putin zgomot cu carcasa stock dar tot nu se va auzii ca un filtru sport.
          Mie mi se pare cotul de vine dupa corp la 90grade prea inalt si e posibil sa nu iti mearga, pentru logan trebuie sa fie mai scurt si putin inclinat.
          Ia legatura cu userul FloNZN, el are un kit universal montat si arata foarte bine, vezi de care si-a pus el.
          Sau da-ti comanda pe pilotauto.ro de tubulatura speciala pentru logan, e vor 150-170lei.
          Last edited by al!n; 10 April 2012, 14:31.
          AG 16 Y M A

Comment

La mine, supernova ce-i drept, facea zgomot mare pentru ca scosesem rahatul ala de tubulatura

Comment

iti garantez ca nu incape ...e imens cotul acela ... + de asta iti trebuie sa-l fixezi de corpul clapeta care la majoritatea sta tinut de cutia filtrului de aer

..cele 2 coturi (90 si 45 ) fac parte din acel kit
              Attached Files

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
                Scoate tubulatura de plastic ce pleaca de deasupra radiatorului. Sa ramana doar carcasa filtrului. Vei avea fix acelasi sunet ca si cu un filtru sport.
                esti tu sigur ? ) mai gandeste-te un pic ...
                eu n-o mai am pe masina de 1 an , si nu suna nimic.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pe supernova mea se auzea altfel motorul in lipsa tubulaturii, dar in rest era stock, nu tu serpi, axa ori toba.

Comment

pai si crezi ca are logica ce zici ? ziceai mai sus ca se aude ca un filtru sport ...
                    E acelasi motor fie ca e supernova fie ca e logan,de ce ar suna altfel pe supernova ?
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Din cauza antifonarii)))
                      AG 16 Y M A

Comment

suna altfel fara acel tub ;) lam avut si eu scos..si cand bagam piciorul in ea se auzea altfel..(mai infundat..)
                        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                        sigpic

Comment

Eu am mers aproape un an fara tubu ala si nu am sesizat nimic.
                          Cert e ca nu se aude ca un filtru sport.
                          Si on topic: nu se potriveste kitul de montaj mai de sus pe logan.
                          AG 16 Y M A

Comment

Multumesc baieti , pana la urma am sa cumpar tubulara de la pilot . Are cineva idee de unde cumpar un filtru sport din ct ? M-as duce maine sa vad ce gasesc ...
                            sigpic

Comment

fa comanda pe net ...

Sent from my Optimus 2X using Forum Runner

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google