Casco???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Casco???

In primul rind daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze.Am un logan din 2010 cu full casco la ASTRA (acopera si vandalism)si zilele trecute am gasito in parcare zgiriata pe ambele usi si aripa fata din partea dreapta,intrebarea se pune cei de la casco imi vor vopsi cele doua usi si aripa????

Da. Suna si anunta evenimentul. Si o sa-ti faca o programare la inspectorul de daune. Parca asa se procedeaza acum.

Comment

Subscriu la ce a zis mr.K si pe deasupra e si firma serioasa lucrez cu ei si pot spune ca se misca destul de bine!

Ca recomandare nu intarzia sa anunti evenimentul suna chiar astazi!

Comment

din cate stiu(depinde de fiecare asigurator in parte), pentru vandalism, ai nevoie si de o hartie de la politie. Daca ai fransiza si nu ai hartie de la politie,iar constatatorul nu-ti aproba vandalismul, ti se va deschide cate un dosar in parte pentru fiecare piesa,si vei plati cate o fransiza pentru fiecare dosar.
        Daca nu ai fransiza, uita ce am scris mai sus , si suna linistit pentru o programare la agentul constatator
        p.s. in oricare din situatie, spune ca asa ai gasito, chiar daca stii/ai aflat cine ti-a facut nefacutul

Comment

mi-am reparat eu masina pe casco in urma unor incidente incadrate la vandalism.
          mi-am gasit portbagajul zgariat pana la tabla cu un pix.
          1 am anuntat telefonic incidentul
          2 m-am dus la in inspector de daune si mi-a facut constatarea
          3 am fost trimis la politie unde trebuie data o declaratie pentru a se deschide o ancheta cu privire la fapta de vandalism si eventual la prinderea vandalilor...slabe sperante
          4 cu numarul de inregistrare de la acea declaratie data la politie trebuie sa mergi la asigurator si il inmanezi acestuia pentru a-l adauga la dosar
          5 te duci in service cu o foaie de la asigurator
          6 dupa ce e gata masina te duci cu devizul din service la asigurator pentru acceptul de plata
          7 cu acceptul de plata ridici masina si mai platesti in unele cazuri si o diferenta nesemnificativa
          My ride

Comment

De ce sa mai platesti diferenta de la tine nu deconteaza casco absolut fiecare banut?

Comment

Originally posted by Narcisuc20 View Post
              De ce sa mai platesti diferenta de la tine nu deconteaza casco absolut fiecare banut?
              la mine a trebuit sa mai platesc 3 lei sau ceva de genul .... cand intocmesc aia devizul trec sume cu multe cifre (ex:352.05)iar asiguratorul trece pe deviz ca se da acceptul de plata pentru suma 350.00 si diferenta de 2.05 trebuie platita de cineva...cel putin asa s-a intamplat in cazul meu...
              My ride

Comment

Un fleac ma gandeam de la 10 lei in sus!

Comment

sa ne spuna daca are fransiza sau nu, sa mai rezolvam un caz

Comment

Bine punctat sorin si daca are franciza sa ne spuna daca e suma fixa ( 100 de euro de dosar) sau daca este 1% din valoarea asigurata asa e la astra chiar acum m-am uitat in program!

Comment

Eu aveam casco fara fransiza si cand mi-am reparat masina am deschis doua dosare si implicit au recalculat polita introducand o fransiza de 200 euro, 100 euro pentru fiecare dosar (aveam asigurarea la omniasig). Iar referitor la plata fransizei din ce am aflat eu daca ai casco cu fransiza si deschizi 10 dosare esti nevoit sa platesti fransiza pentru toate cele 10 dosare in parte deci va trebui sa scoti din buzunar 10 x valoarea fransizei
                      My ride

Comment

Da asa e pentru fiecare dosar trebuie platita fransiza deci... nu va faceti casco cu fransiza!

Comment

casco???

Va multumesc pt raspunsuri. Da am casco cu franciza de 100 EURO,dar daca politia imi da acel document de constatatare atunci cei de la casco imi mai deschid pt fiecare piesa dosar ???sau imi fac pt cele 3 piese un dosar???si scap doar cu plata unei francize???sar putea ca cei de la politie sa faca figuri si sa nu iti da acel document de constatare???

Comment

Originally posted by Narcisuc20 View Post
                            Subscriu la ce a zis mr.K si pe deasupra e si firma serioasa lucrez cu ei si pot spune ca se misca destul de bine!

Ca recomandare nu intarzia sa anunti evenimentul suna chiar astazi!
                            Astra are mari probleme in ultima vreme....nu e chiar asa scula.

Colegu' iti recomand sa te grabesti daca vrei sa rezolvi problema.

Comment

Colegu' iti recomand sa te grabesti daca vrei sa rezolvi problema.
                              Si sa-ti faci asigurare la Allianz, Groupama sau Generalli. Fara fransiza, chiar de vei plati in plus. Astea 3 firme au decontare directa cu service-urile reprezentantelor. Mai sunt si alte firme cu decontare directa, gen BCR Asigurari, dar dureaza a naibii de mult hartogaraia, sunt care pot sa o confirme.

Personal, am avut 2 portiere zgariate cu cheia. Am mers la Groupama si mi-a deschis 2 dosare, fara a ma mai plimba la politie. N-am fransiza.
                              Last edited by mr.K; 13 April 2012, 15:33.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google