fratilor astazi am fost la constatare(casco la groupama) fara fransiza.am avut 6 daune si mi le-a grupat agentul constatator in 4 dosare.l-am intrebat de fransiza si mi-a spus:ca daca am contractul fara fransiza,acesta e valabil pe toata perioada contractuala(la mine(08.2006-08.2016) deci nu au voie sa iti bage fransiza atata timp cat tu ai deja un contract in curs semnat fara fransiza.nu inteleg cum au permis cei carora le-au bagat fansiza cand ei aveau contract fara fransiza.daca vrei casco fa-ti fara fransiza,e sfant.nu stii ce iti rezerva viitorul si ce incidente ai,mai grave sau mai putin grave.iar pentru niste zgarieturi sa dai 100-200euro...nu e bine deloc.
Casco???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tu ai polita negociata de banca pentru o perioada asa de lunga si in conditii favorabila. Daca o incheia-i personal, fii sigur ca aveai conditii mult mai dezavantajoase, recte o suma anuala mai mare de plata.
Nu toti asiguratorii incheie polite CASCO fara fransiza, iar unii cer sume nesimtit de mari in plus.
Comment
-
fratilor astazi am fost la constatare(casco la groupama) fara fransiza.am avut 6 daune si mi le-a grupat agentul constatator in 4 dosare.l-am intrebat de fransiza si mi-a spus:ca daca am contractul fara fransiza,acesta e valabil pe toata perioada contractuala(la mine(08.2006-08.2016) deci nu au voie sa iti bage fransiza atata timp cat tu ai deja un contract in curs semnat fara fransiza.nu inteleg cum au permis cei carora le-au bagat fansiza cand ei aveau contract fara fransiza.daca vrei casco fa-ti fara fransiza,e sfant.nu stii ce iti rezerva viitorul si ce incidente ai,mai grave sau mai putin grave.iar pentru niste zgarieturi sa dai 100-200euro...nu e bine deloc.\
am vrut barile vopsite in culoarea caroseriei dar mi-au zis ca nu prea tine vopseaua pe zona aceea si sare vopseaua(chiar agentul constatator a avut si nu a tinut).as fi vrut mai multe dar bine ca mi-au acceptat toate daunele si anume:indreptat-vopsit capota fata,oglinzile ph1 schimbate,bara spate schimbata,capota portbagaj remediat zgarieturi-vopsit,aripa spate-dreapta de zgariata-vopsit.daca aveam fransiza cam cat ma duceau aceste avarii...
multumesc
Comment
-
un full casco la ce firma bine,care merge mai bine cu cervice urile
ma bate gandul la omniasig ,groupama ami cere 407 euro
1. ASIROM:
Suma asigurata : 2.950 euro
Prima de asigurare : 175,40 euro
Plata trimestriala
Fransiza per ev – zero
Acoperire avarii si furt romania , avarii in strainatate –fara furt
2. EUROINS
Suma asigurata : 3.608 euro
Prima de asigurare : 178.4 euro
Plata trimestriala
Fransiza per ev – zero
Acoperire avarii si furt romania , avarii si furt in afara romaniei ,
3. GROUPAMA
Suma asigurata : 3.227 euro
Prima de asigurare : 407.72 euro
Plata trimestriala
Fransiza per ev – zero
Acoperire avarii si furt romania , fara acoperire in strainatateLast edited by electrica2000; 19 February 2013, 22:58.
Comment
-
Avand in vedere ca lucrez in domeniu, pot sa iti dau cateva sfaturi. Fereste-te de Omniasig. Daca ai bani fa la Generali. Si Tiriac sunt ok. Sunt primii ca platibili. Eu, am avut 2 ani de zile la Generali, si 3 daune, dintre care una mare de vreo 9000 lei. Nu au comentat nimic, azi am dus-o in service, peste 2 zile am luat-o si reperata si platita si tot. Unii au avut bulan cu Omniasig, eu am avut ghinion cu ei. Se misca greu, platesc greu, si tin mult masinile in service.
Daca vrei pret mic, fa la Astra. Eu Casco mi-am facut la Astra acum, pentru pretul mic. Am dat 1200 lei, nu am fransiza si am toate optiunile posibile: vandalism, chei pierdute, furt, circulatia in afara drumurilor publice, inundatie, etc...La Generali sau Tiriac pentru aceleasi lucruri plateam cu vreo 6-700 lei mai mult. La generali mi-a venit undeva la 1800 lei. La Tiriac vreo 2200 parca. M-am ferit momentan de Carpatica si Euroins.
Daca ai bani, du-te la Generali sau Tiriac. Daca nu ai bani, cum ti-e norocul.sigpic
Comment
-
Cu Generali nu e chiar asa de roz treaba.
Am avut un accident vineri, am luat un caine la intrarea in Cluj. Desigur, o mogaldeata de 300 de grame mi-a distrus bara, grila stanga din bara, elementul de inchidere si cel mai important, mi-a distrus radiatorul.
Trecand peste faptul ca a trebuit sa sun acasa sa vina o platforma dupa mine si nu mi-am mai putut rezolva problemele pe care le aveam in Cluj, am sunat la Generali si aflu ca trebuie sa astept pana joi (maine) sa vina inspectorul de la Suceava sa faca constatarea (la sediul de aici stiu sa ia doar banii, sa deschida dosarul NU).
Apoi exista un contract cu service-urile prin care acestea sunt obligate sa acorde un discount din valoarea pieselor cuprins in 35% (la masinile mai vechi de 5 ani - adica a mea) si 25% la cele mai noi. Practic te obliga sa pui piese de producator.
Asta in conditiile in care eu platesc casco+Rca+asigurare la casa pe aceeasi polita inca din 2004 de cand am luat masina (bine, atunci era Ardaf, dar intre timp a cumprat-o Generali), nu am avut niciodata un eveniment, iar acum, la primul accident pe care il am trebuie sa pun piese de producator pe o masina care nu a avut o zgarietura......
Cand expira polita clar ma voi indrepta spre Allianz sau Groupama. M-am interesat foarte mult de vineri incoace si astia doi sunt cei mai OK.
Nu-mi permit sa stau cu masina pe tusa vreo doua saptamani, timp in care sotia circula cu o masina de imprumut, iar eu cotizez o suma destul de frumusica in fiecare an la asigurari.
Comment
-
Mariusnicolae: Dar daca tu iti repari masina pe casco, nu prea vad cu ce te incalzeste pe tine cat costa piesele, si daca ai franciza, platesti franciza si rest se descurca ei. Sau tu vrei sa ti-o repari in regie proprie?
Eu cand am avut nevoie de casco tot la Ardaf, pe vreme aia,ala a incercat sa imi spuna sa mi-o repar in regie proprie ca ii mai ok (ei imi dadeau undeva in jur de 1.200 de lei), si nu am vrut, am dus-o la ei si reparatia a costat undeva in jur de 2.500 de lei. Asta era in 2009.
Legat de faptul ca folosesc piese doar de origine, mie mi se pare ok, la cati bani dai pe casco, macar atat.
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostFereste-te de Omniasig. Daca ai bani fa la Generali.
Originally posted by mariusnicolae View PostCu Generali nu e chiar asa de roz treaba..
Originally posted by mr.K View PostASIROM, mai nou pun bete in roate la orice. Ce sa vrei de la fostul ADAS, atat stiu cand dau de greu.
Din ce vad si cele mai bine cotate firme isi rezerva dreptul sa cerceteze mai atent anumite evenimente, inainte de a scoate banii; pana la un punct, pare ceva normal.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Pai toti cerceteaza, nu arunca cu banii. Si e dreptul lor.
Firmele mai slab cotate merg pe presupuneri. Asta e punctul lor slab.
Adica, daca ceva e suspect, dar n-au nicio dovada palpabila, nu poti face altceva ca asigurator, decat sa citesti ce scrie clientul, care declara ca isi asuma cele spuse, conf. Codului Penal. Si apoi sa faci comparatie cu daunele masinii.
Dar asiguratorii mai putin onesti fac tot ce pot, fara probe, pentru a iesi cum doresc ei.
Comment
-
subscriu generali...2 evenimente la ei nici o cearta acceptul de plata dat fara nici un stressigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Dintre cei 3 enumerati de mine, Groupama, Allianz si Generali, pot spune ca Groupama s-a achitat perfect de ce scrie in contract, cu ceilalti n-am lucrat dar am colegi/prieteni care sunt multumiti de serviciile lor.
Intr-un an am avut 3 dosare pe CASCO:
-portiera atinsa
-aripa spate atinsa
si dupa ce am scos a 2-a oara masina din service, intr-o vineri parca, duminica dupa amiaza a fost un fel de tornada, vant puternic ce a smuls de pe acoperisul unui bloc o coala de azbest, care bineinteles ca si-a gasit loc de aterizare pe capota fata a masinii mele, norocul meu.
Luni mers la asigurator (deja ne cunoasteam de la intalnirea de cateva zile in urma ), deschis dosarul nr.3, inlocuit capota cu una de origine, fara niciun fel de comentarii.
Am mai avut luneta sparta, oglinda rupta etc. N-au comentat nimic.
Acceptul de plata e pe net, va anunta service-ul sa ridicati masina, o singura vizita la asigurator, una la service pentru programare si una cand ridicati masina.
Intotdeauna am ales o reprezentanta Dacia.
Comment
Comment