If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stiati ca versiunile mai noi de logan NU poseda filtru de benzina?
Asta e culmea prostiei sa nu pui un filtru de benzina la o masina cu injectie,cica are pompa de benzina o sita.
Nu stiam si nici nu esti prea credibil...
Poti sa vi cu mai multe detalii?
Sursa?
Care sunt acele versiuni mai noi?
Modifica numele topicului ca nu e prea clar...Eu credeam ca spunem toti cate una cu stiati ca...
Mie imi vine greu sa cred asa ceva.Unde ai auzit tu ca nu mai au filtru de motorina?Poate or fi pitite foarte bine filtrele la dci stiu ca e undeva in bara din fata pitit iar la mpi daca nu ma insel e undeva in spate, pe langa rezervorul de benzina
NU am citit nicaieri,m-i s-a spus ieri la service de catre mecanici,citez "da ce-are ca e o sita la pompa de benzina si n-are nimic".Fiti siguri ca nu lansam afirmatia asta aici.AM ZIS FILTRU BENZINA NU MOTORINA,CELE dCI AU.
La benzinare, filtrul de benzina e incorporat in pompa. Vezi pe site-ul bosch detalii despre pompa de benzina submersibila. Primele loganuri nu aveau al doilea filtru de benzina, apoi a fost pus si acela. Probabil ca au renuntat ulterior si au revenit la solutia cu filtru incorporat deoarece nu au fost probleme la acestea si au facut astfel reducere de costuri. Dar nu exista logan fara filtru de combustibil.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Si aia ce ii? Nu tot filtru? Daca te referi la un filtru din ala cu hartie, ca la motorina, da, de-ala nu are. Ti-am zis, la un mom dat erau in productie loganuri ce aveau si filtru de benzina extern. Daca nu eu renuntat la idee, se mai fac si acuma. Alea mai vechi sigur n-au.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Pai la ala ma refeream,cel de hartie de mare finete nu la panaramele astea de site care sunt fix apa de ploaie,vom vedea in timp daca vor ceda injectoarele.
Stiu cateva logane la care dupa 120000km s-a inlocuit pompa de benzina, injectoarele inca functioneaza. La fel, cunosc cazuri de diesel la care filtrele se schimba/curata l;a fiecare revizie de 10000km si care in 40000km au schimbat si injectoarele. Dpdv tehnic, injectoarele de benzina sunt mai robuste decat cele de diesel. Si la noi motorina chiar e o problema...Deci daca ai benzinar, eu in locul tau nu mi-as face griji. Decat daca alimentezi de la "3 garaje srl"...
Loganurile MPi au filtru de benzina, nu o stia cum sustii tu. Filtrul de benzina e incorporat in pompa de benzina, cum a zis si Seba, iar cele pentru export au acelasi filtru, de montat in exteriorul pompei.
Daca a-i fi desfacut o pompa de benzina ai fi vazut...
Personal nu dau 2 bani pe ce zic mecanicii...Prea putini dintre ei cunosc intradevar meserie!Daca vrei sa afli ceva constructiv urmareste cu atentie acest forum...Ai mult mai multe de invatat!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment