If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am pus o bieleta antibasculare srl si nu a tinut si simt vibratii in schimbator si motorul la relanti tremura. Acum am aflat ca este de acolo problema si am de ales intre 2 bielete:
daca mergi ca pensionarii normal ca nu trebuie schimbata.
daca pleci sportiv de pe loc (fara scartaieli) si mai faci si frana de motor ...
am schimbat 3 in ulrimul an.
aia de metal nu cred ca tine mai mult deoarece nu se rupe de la mijloc. se crapa cauciucul de la bucsa mare si-si face joc. daca acel cauciuc ar fi de calitate atunci se merita si 200 de lei.
eu cred ca asta-i rolul ei principal , altfel ar fi sudat o teava : "Elimina uzura pronuntata a celorlalte tampoane ale motorului; "
poti merge cu ea "rupta" mult si bine...
ps: am 227.k km si nu am avut probleme cu planetarele. un record ?
Am vazut in targ la vitan o bieleta antirasturnare la fel ca cea de pe daciashop la pretul de 70 de lei ? a mai cumparat cineva ? este tot metalica si este 100% identica . merita sa imi cumpar ?Multumesc
am schimbat-o (cea veche era acelasi tip) si tot am o bataie la schimbare de viteza pe tr.2. urmeaza sa schimb si tamponul stanga si sa vad daca mai face. este vizibil cum si-a facut joc pe bucsa mica de aprox 4mm (cate 2 mm in fiecare parte) in 65.000km
Nu fac nici un fel de referiri asupra ceea ce vand colegii pe forum, decat daca sunt interesat in mod direct; in schimb pot sa te ajut cu doua poze cu bieleta de pe 16v, echiparea din fabrica.
................... urmeaza sa schimb si tamponul stanga si sa vad daca mai face. este vizibil cum si-a facut joc pe bucsa mica de aprox 4mm (cate 2 mm in fiecare parte) in 65.000km
Nu, asa e suportul cu spatiu pe laterale, nu e vorba de nici o uzura.
M-am uitat la treaba asta de cand am masina (luata de noua).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment