Tocmai am descoperi ca masinuta mea(un kiss de 1.6 8v) este lovit! Am sa incerc sa atasez niste poze si vreau sa va cer parerea :cum as putea indrepta/rezolva aceasta "buba" cat mai usor. Va multumesc pentru ajutor!!
O Mica Problema!
Collapse
X
-
Traseul tau, pt a rezolva problema, este urmatorul, Politie (declari ca ai gasit masina lovita in parcare), asigurator (ii intrebi cu cine au decontare directa), service, asigurator si gata. Din pacate trebuie sa-ti vopseasca toata aripa spate, cred ca va dura cateva zile bune (min o sapt.).
Comment
-
Trebuie data aripa spate jos, indreptata si vopsita. Neaparat sa se faca asta pe CASCO ca e vreo 700-1000 lei operatiunea...
Comment
-
Comment
-
Daca inca nu te-ai apucat de indreptat, si vrei sa o repari pe casco, eu iti recomand sa o gauresti cu surbelnita, ca sa nu aiba aia motiv sa umple gauricea aia cu chit, deci sparge cu ceva, indoai-o, mergi la politie sa-ti dea dovada, la casco cu anexa 2 si dupaia in service...
Comment
-
Iti trebuie autorizatia de reparatie de la politie. Altfel se interpreteaza ca ai fugit de la locul accidentului. Mai bine te duci si dai o declaratie, obtii si autorizatia de raparatie si ai scapat de politie si poti circula linistit 30 de zile (parca atat e valabila autorizatia, nu stiu sigur, rog colegii sa ma corecteze).
Comment
-
30 de zile, timp in care trebuie sa-ti gasesti service... BAFTA LA BAC! Si eu am bacul anu asta... Fa cum ti-am explicat eu mai sus nu au de ce sa se ia de tine in cazul in care te prind in trafic ca rulezi cu ea asa(motivezi urmatoarele: tu te afli in plimbare "par example", daca te opreste si te intreaba de ce e lovita, ii spui ca acuma mergeai la sectie sa declari ca ai gasit masina lovita in parcare...) n-au ce sa comenteze
Comment
Comment