O Mica Problema!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O mica obsrvatie care e ff importanta.. Cei de la casco nu iti zic..... Atentie mare. Pt orce reparatie facuta pe casco viu dati 100 euro. Scrie in contracte. Eu m-am lovit de asa ceva. Am avut dou mici accidente la o saptaman diferenta. Si deci s-au facut 2 dosare diferite fiecare reparatie a fost in jur de 3 milioale in total 7,5 milioane. Casco nu mi-a platit nimic pt ca e specificat in contract ca pt fie care dosar intocmit se retine o taxa nu sti ucum se cheama in valaore de 100 euro. Deci mare grija dupa calculele lor trebuia tot lor sa le mai dau vro 60 roni ca practic mie mi se retineau 200 euro pt 2 dosare.

aveti mare grija ce semnati.
    1.5 dc

Comment

Eu am casco (full)sau cel putin asa cred..........Si pe contract la fransize ii 0% peste tot cu exceptie la furt total intern 20% ...........La avarie partiala 0%..........Deci teoretic nu ar trebui sa platesc nimic........

Comment

Si la mine e tot ful casco la omniasig. Dar se pare ca asta e.... Poate asa el doar la ei. Nu sti uce sa zic
        1.5 dc

Comment

Daca ai cu fransiza zero 0 : ) nu ai treaba cu platile
          ai contract cu banca credit auto sau leasing ;la fel am si eu credit auto si fransiza zero pe perioada contractuala
          bafta la service
          sigpic

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google