Probleme Rezolvate ..

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme Rezolvate ..

    Deschid acest thread pentru a venii in ajutorul celor nou veniti care NU stiu si de varianta cu cautarea .


    1 Cand Deschizi usa se aud niste pocnituri ? Uite Rezolvarea !!
    Exista 2 variante : 1. Deschizi usa larg si ai acolo un ax din 2 bucati nituite la mijloc .Iei un torx de 30 si strangi surubul de pe caroseria masinii apoi la capatul celalalt al axului sunt 2 suruburi unul deasupra axului si unul dedesupt le strangi si pe acelea (dar incet ca se rup foarte usor iar de inlocuit suruburile slabe sanse ca sunt sudate) Daca a functionat Felicitari ai economisit niste bani
    2 Demontarea si Inlocuirea acelui sistem . Parchezi masina pe un loc drept (ca sa nu iti loveasca portiera in aripa ) Scoti fata de la usa care are 3 suruburi unul in interiorul manerului de unde deschizi portiera Torx 30 Unul Deasupra Incuietori Torx 10 si unul in cotiera de pe usa Torx 10 .. Desfaci tot Sistemul de pe usa si il scoti prin interiorul portierei (Uneltele sunt specificate mai sus)


    Nu Iti Mai Functioneaza Becul La Numarul "Spate" ?
    Rezolvare
    3 Variante :Scoti Lampa Afara Din Bara Iei Becul Si Il Verifici La Plafoniera Rugandute Sa Nu Se Aprinda (Pentru Cei Mai Inceti La Minte Sa Fie Ars )
    2 Te Duci la un Electrician Auto si cu totul iti ia vreo 40 lei !
    3 : Ori Te Apuci Singur !
    Timp De Lucru 15 / 20 minute
    Unelte Necesare ( Torx 30 / Patent / Bricheta sau Cleste Pentru Decablat Fire / 1,5 m Cablu (eu am luat de boxe /Rosu si negru e mai bun in 2 culori ca sa poti tine cont de + si - . / Surubelnita Lata / O bere rece )
    1. Deschizi Portbagajul
    2. In Partea Stanga Desfaci Mocheta Care Acopera Cablajul Triplei
    3. Decuplezi tripla iar pe firul ALBASTRU SI PE CEL NEGRU Decablezi o portiune de 1 cm.(ATENTIE NU FIRELE DE LA MUFA TRIPLEI CEALALTA MUFA!!)
    4. Apoi In parrtea de jos a portbagajului dai chederul jos si desfaci cele trei suruburi de acolo .
    5. Acum dam tripla jos pentru a putea duce noul cablu pana la lampa Numarului !! (E nevoie de cineva cu mana mai subtire ca sa poata ajunge pana La locul pe unde vei baga firul )
    6. In Portbagaj in stanga sub tripla la vreo 30 cm este un fir negru (Defapt 2 dar sunt infasurate in bada izolatoare ) pe care il 1. Taiati 2. Izolati 3.Mai iei o gura de bere . iar in locul acelui cablu bagati noul cablu (1 leu metru Pe la toate magazinele/ In Bazar / Targuri ETC.
    7. Dupa ce tragi firu pana la Lampa prin bara urmeaza partea ce-a mai usoara
    a. Unde ai decablat firul albastru Vei lega + (Izolezi bine) La firul negru legi - (Izolezi)
    b. Jos la mufa lampii nu are rost sa te complici sa scoti papucii din mufa tai cam la 10 cm firul de la mufa unde te vei lega cu firul adaugat de tine respectand - si + ..La mufa lampii legi albastru la albastru iar negru la celalalt (Izolezi)
    8. Aprinzi pozitia si voila merge (Nu Uita Se gasesc si niste SMD-uri pentru numar )
    9. Pui la loc Suruburile De la bara ,Tripla , Lampa , Aranjezi un pic noul fir pe acolo si gata

    P.S. Pe Mine M-a Prins Politia Rutiera Ca Nu Imi Mergea Lampa De La Numar Si Ma Amendat Cu 150 RON .. Pt 20 minute nu se merita sa le dai la curcani 150 roni
    http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google