Aceleasi simptome care apar aici, le-am observat si eu mai nou la masina mea. Este vorba de un Nissan Micra 1.3 16v, din 1998, modelul k11. Dupa demontarea corpului clapeta pt curatare, masina fiind recent achizitionata, m-am ales cu aceste simptome. Atunci cand sunt in treapta, si apas foarte putin pe acceleratie, apar o serie de smucituri, chiar in momentul trecerii din faza de frana de motor la accelerare si invers(invers masina intra violent in frana de motor doar ridicand piciorul de pe pedala de acceleratie.) Acest lucru se intampla pe toata plaja de turatie, si e vizibil mai ales in trepte mici. Nu am idee de la ce poate fi, mai ales ca la inceput mergea bine. Am citit pe net ca poate fi simptom de caudalmetru defect sau chiar acel senzor de pozitie al clapetei de acceleratie. Are cineva vreo parere mai avizata?
PS. Nu stiu daca am postat bine aici intrebarea mea, tinand cont ca e forumul logan, insa sunt si posesor de logan si m-am gandit sa incerc. Rog moderatorii sa stearga daca nu corespunde. Va multumesc!
PS. Nu stiu daca am postat bine aici intrebarea mea, tinand cont ca e forumul logan, insa sunt si posesor de logan si m-am gandit sa incerc. Rog moderatorii sa stearga daca nu corespunde. Va multumesc!