If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vreau sa stiu daca pot schimba fata volanului de la Logan cu o fata de pe duster. Mai ales datorita siglei care mi se pare mai faina cea de pe Duster, decat cercul gri rahitic al Loganului.
Merge? Sau trebuie sa schimbi tot volanul?.... Nu ma pricep.
Desi forma se aseamana, in momentul in care vrei sa faci aceasta schimbare va trebui sa iti iei un volan de duster cu tot cu airbag. Sistemul de prindere al volanului este acelasi dar difera prinderea si forma la airbag.
Mie-mi place mai mult sigla de la Logan, aia de Duster macar daca ar fi detasabila de acolo din airbag sa desfaci berea cu ea !
Pe acolo prin cheia aia de bere iese airbagul cind se deschide, poate si-o iau in bot posesorii de Duster !
Trebuie schimbat airbag-ul ca fata volanului e parte a carcasei airbagului, cine a desfacut un airbag la Logan stie, la ph1 era prins cu doua surubele, se desfacea usor.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment