Problema Arcuri H&R

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Arcuri H&R

Tocmai am montat arcurile si am dat de probleme:
    -Pe fata se tot aude un scartait, care cred ca vine de la roata dreapta din fata. Nu stiu ce sa ii fac. Dupa cateva curbe puternice masina statea ridicata de o parte pe fata. Dupa o plimbare lejera a revenit in pozitie normala.

- Pe spate cand am pus arcurile, nu am mai pus gumele de pe arcurile vechi in partea de sus, deoarece par a fi prea mari pentru arcurile noi. Spatele a coborat mai mult decat fata iar masina nu arata simetric.

Poze:
    Attached Files

1. ai abs?
    2. cauciucul ala trebuia sa il lasi acolo, arcul intra perfect in el.

daca ai abs vezi daca nu cumva ai uitat lamela care tine senzonul indoita in sus si atinge in janta.
    sigpic

Comment

1.da am abs. nu inteleg despre ce senzor este vorba.
      2. are ceva daca merg asa?

Comment

1.pe amortizor exista o tabla in care se prinde firul de la senzorul ABS. Cand ai dat Amortizorul jos ca sa schimbi arcul sigur ai indoit tabla aia.
        2. pai nu sta arcul prea bine in locasul ala, ai lipsa vreo 2 cm in caz de extensie a amotizorul si poate sa sara arcul. In plus mai si rugineste acolo tabla.
        sigpic

Comment

nu sare nici un arc , te asigur eu.......eu le am taiate cu amortizoarele stock si nu am patit niciodata sa sara

Comment

totusi.. as vrea ca masina sa fie simetrica ? ce optiuni am ?

Comment

HMV tu faci cum vrei cu masina ta. Eu ii spun doar ce riscuri isi asuma.
              Ca sa fie simetrica pui suportul de cauciuc la loc.
              sigpic

Comment

ai pus pe amortizoarele stock ? se prezinta bine ?

Comment

da, se prezinta foarte bine

Comment

asimetria asta imi da si mie batai de cap..ma bate gandul sa-l tai pe cel din fata.)..si la mine am lasat caucuicul ala la locul lui...

Comment

te referi la cauciucul pentru arcurile din spate pentru pozitia superioara ?

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google