Salut ! am si eu o mare problema. mi'am luat un xenon h4-2 H/L si vanzatoru mi'a spus ca pe faza scurta e xenon si pe lunga halogen. Xenonu pe faza scurta bate rau de tot, ii orbesc pe toti, pe cand halogenu pe faza lunga dabia bate..... ma poate ajuta cineva?
Xenon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
De acord, am avut bi-xenoane H4 pe Solenza si reglate desigur, luminau net superior unor H4 obisnuite si tot bi-xenon H4 si pe Matiz tot reglate in service nu puteam sa merg noaptea cu faza lunga, distrugeam tot ce venea din sens opus, faza scurta era deajuns, adevarul ca Matizul are niste faruri stock foarte bune.
Acum as pune bi-xenoane pe Logan, dar ce fac cu garantia, abia astepata sa ma scoata din garantie... pe partea electrica, sau chiar toata masina !
Comment
-
pff... nu am stiut ce xenoane sa'mi iau si le'am luat pe acestea.... am doar 18 ani.... si alta solutie inafara de schimbarea farului nu as avea? ma gandesc sa nu le fi montat bine si intensitatea dupa scurta sa fie pe lunga si invers? ar putea fi posibil?
Comment
-
Din pacate exista si astfel de minunatii. Aici am gasit o poza. Cine a fost la ora de fizica in clasa a 6-a aia sti ca un astfel de bec n-are cum sa aiba o lumina corecta intrun far cu bec H4.
Daca vrei lumina buna, legala si fara problema atunci sa iei ori osram night breaker ori philips extrem power.
Din pretul unei set de "senon cu halogen" iei trei seturi dintre becurile amintite.
Comment
-
Da exista si strutocamile de-astea , un xenon linga un halogen.
Dar au cam disparut, si-a dat lumea seama ca e tzeapa. Plus odioasa diferenta de culoare intre xenon si filament-halogen, 6000K - 7000K xenon fata de 3000K halogen...
Bi-xenonul e cel mai adevarat, plus ca ce flashuri dai cu bi-xenonul nu exista cu altfel de combinatii de becuri.
Comment
-
mai bine pui o diferenta si iei lupe cum are toata lumea nu chestiile alea "numite " faruri
Comment
-
Se inmultesc "gibrienii" cu xenon FARA lupa in romania,luati ori becuri calitative ori lupe,va place sa nenorociti vederea celorlalti cu ţigăniile voastre!!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
am avut si eu pe mana minunatii H4-2! faza scurta batea foarte tare, dar sigur ii orbeam pe cei din fata! in schimb faza lunga era de tot rasul! lumina slaba si imprastiata!
acum daca te-ai pricopsit cu kitul h4-2, ca sa iti pui bixenon iti trebuie becuri bixenon(h4-3) si un set de relee care comuta intre faza scurta si faza lunga!
ai grija cu politia cu h4-2 ala!
Comment
-
Daca s-ar pune politia pe dat amenzi,ar scoate Romania din impasul financiar,asa de multii sunteti!!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment