Xenon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

de vina sunt aia care permit comercializarea acestor otravuri impreuna cu cei care le comercializeaza fara cea mai mica remuscare ca imprastie moarte pe drumuri.
    este inuman sa vinzi asa ceva.

Comment

am doar 18 ani....nu aveam de unde sa stiu ce sa cumpar.....

Comment

de ce oare toti mai intai cumpara si abia dupa se plang ?

cel mai bine arunci porcariile alea si dai 80-100 lei pe un set de becuri halogen de top. se vad incomparabil mai bine

P.S. daca vrei doar sase vada bine la drum si nu te intereseaza estetica masinii se gasesc becuri foarte bune si la 25 lei / set. Philips Premium Vision +30%.

Comment

asta o sa fac.... mc

Comment

Osram cool blue intense, 25 lei in ...tro , luat saptamina trecuta. M-am luat dupa reclama din TopGear, inca nu le-am montat.
            4000K, dar tot xenon 6000K o sa-i pun pina la urma, trebuie sa vorbesc cu electricianul de la dealer sa vad cum ma inteleg cu garantia.
            Last edited by alfabit; 14 May 2012, 08:42.

Comment

Stii cum arata cei care au xenon in far stock? E ca si cum ti-ai lua un Porsche Boxter: e clar ca n-ai avut bani de 911. "Smecheria" nu-i in xenonul in far stock, ba daca te crezi mai impunator cu el, iti zic ca atragi doar zambete, si nu dintr-acelea care trebuiesc.
              Stii cu ce mai merg farurile albastre bine, de senon? Cu mana stanga la ora 12, si cocoasa curbata spre drepta, in timp ce se rezeama cu cotul pe cotiera.

Comment

Originally posted by yMp View Post
                Salut ! am si eu o mare problema. mi'am luat un xenon h4-2 H/L si vanzatoru mi'a spus ca pe faza scurta e xenon si pe lunga halogen. Xenonu pe faza scurta bate rau de tot, ii orbesc pe toti, pe cand halogenu pe faza lunga dabia bate..... ma poate ajuta cineva?
                Originally posted by alessandro View Post
                de ce oare toti mai intai cumpara si abia dupa se plang ?

cel mai bine arunci porcariile alea si dai 80-100 lei pe un set de becuri halogen de top. se vad incomparabil mai bine
                Asadar, colegul a dat peste o problema.
                Rezolvarea? Le-a "aruncat" la Bursa. Evident sanctiune! Aviz amatorilor: nu suntem aici spre a ne tzepui.

Inchidem aici, neavandu-si rostul aceste discutii.
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google