Suierat La Viteze Mari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suierat La Viteze Mari

Salutare

am avut si eu o dauna la masina si dupa ce am luat-o din service suiera la viteze mari. NU face mereu la aceasi viteza -cateodata suiera la 60km/h cateodata incepe la 100. Am observat ca suieratul este mai pronuntat cand este vantul mai puternic.
    Tipul de la service mi-a spus ca ar fi cauciurile dar nu sunt convins deoarece cauciucurile astea le-am avut si anul trecut si nu suierau (totusi acum am jante de 6,5 J fata de 6 J cat am avut anul trecut)

Aveti vreo idee ca ma termina nervos suieratul ala ?

Dacă şuieratul este tot mai pronunţat cu cât viteza e mai mare, ar putea fi vorba de un rulment dus.
    sigpic

Comment

POti sa dai mai multe detalii. Care rulment ?

Comment

Probabil pe spate. Se suspendă puntea spate, frâna de mână lăsată jos şi învârţi pe rând câte o roată. Dacă rulmentul e dus, huruitul lui se va simţi ca o uşoară vibraţie propagată în puntea spate.
        sigpic

Comment

daca ai avut o dauna spune si ce au schimbat eu ca exemplu am avut usile din dreapta inlocuite si tot asa suiera la anumite viteze si sa constatat ca nu imi montasera la usile noi doapele de sub usi si intra aer pe care il scotea pe unde apuca si suiera de iti rupea urechile la un drum lung dupa ce au pus doapele nu sa mai auzit nici un suierat
          acum controleaza si tu tot ce au reparat succes

Comment

suieratul poate fi si de la antena
            sigpic
            Ambition 1.5 dc

Comment

da, asta cu antena am patit-o si eu. daca se apropie de 45 de grade sau depaseste unghiul, de pe la 70-80 suiera de zici ca-ti pica rotile.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Si un geam din spate deschis foarte putin provoaca un suierat de nu stii ce are masina.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Am avut aripa dreapta fata schimbata, portiera fata zgariata superficial. Geamuri deschise am verificat, antena am lasat-o jos.

@grecu_george

Care capace ?

Comment

Si de la cauciucurii poate sa suiere..tremura volanu la 100 ?
                    Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

NU mi se pare sa tremure deloc volanul. Poate doar cand trec peste vreo denivelare.

Comment

Rulmentii ar trebuii sa fie .. ridica masina pe cric fiecare roata din spate si invartele..dupa vei vedea care suiera ;)bafta!

Comment

Cat m-ar costa sa schimb rulmentii astia ? Nu cumva sunt acoperiti de garantie

Comment

Nustiu cu garantia...Rulmentu e in jur de 60 lei cred..si cu montarea cu tot 120 te costa..
                            Catii km ai la bord? :-?

Comment

Aproape 25 000

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google