Ce Parfumuri Auto Folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Parfumuri Auto Folositi?

M-am gandit sa deschid un thread despre parfumuri auto...Ce folositi? Cat costa? Ce recomandati? si tot ce tine de ele...
    Eu de curand am cumparat unul in conserva tip gel care dupa 1 saptamana inca se mai simte mirosul... Voi ce folositi? Pana acum nu am gasit unu care sa tina mirosul mai mult de 2 saptamani...fara sa isi piarda prea mult din ''putere''
    MY CLA

sticluta d-aia imbracata in lemn, cu miros de bubble gum, din xxl penny`s market, are sireturile rosii
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Recomand CWS, Frutto in special. La ~35-40 lei / sticluta are un miros care tine minim 6 luni si e foarte puternic. Dar foarte puternic, o sa mirosi si tu a parfum din ala. Cel Frutto este exact mirosul din magazinele Nike/Adidas. Pret/calitate/durata este imbatabil.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

puteti pune si poze ca sa vedem si noi cum arata...
        MY CLA

Comment

Zece caractere.
          Attached Files
          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Poza cu sticluta de CWS frutto...guma turbo
            Attached Files
            Last edited by florin.fanatik; 16 May 2012, 15:01.
            sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Primul parfum auto la actuala masina a fost Ambipur antitabac si am ramas pe aceiasi gama; desi nu sunt fumator are acel ceva deosebit; altceva nu am incercat pentru ca am facut-o la prima masina si am ajuns la concluzia ca acesta din urma e deosebit.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.

avem o intreaga discutie aici
                sigpic

Comment

am cautat cu search si nu am gasit nimic....legat de acest subiect,doar cu vanzare!
                  MY CLA

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google