Putin Ajutor !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Putin Ajutor !

Salut !
    Un prieten a patit'o acu cateva zile cu un clio 1.5 . I sa rupt cureaua de distributie in mers . Intrebarea lui a fost daca sa intamplat cv destul de grav incat sa fie nevoie sa schimbe motorul :| cu unul de logan 1.5 . Deci sa nu se rada de mn . Eu am citat ce ma intrebat el ca vezi doamne asa i sa spus lui ca daca ti se rupe in mers se strica cv mai mult decat cureaua . Si o alta intrebare daca ar fi nevoie doamne fereste sa il schimbe se poate pune motor de logan pe clio ?

pai e cam nasol ca s-a rupt cureaua

trebuie refacuta distributia schimbat pistoane chiuloasa o nebunie mai bine cumpara unu sh
    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

De ce s-a rupt? A depasit nrul de kilometri cu setul ala de distributie? Sau era distributia de marca proasta?

Comment

Eu as zice ca ambele raspunsuri sunt korete depasirea nr de km cu o distributie noname.

Comment

Deci el banuieste ca nu a fost schimbata niciodata cureaua . El a primit masina cadou cu 80.000km undeva pe acolo, si acu are 130.... Deci banuiesc ca nu a fost schimbata niciodata ) . Dar in mare ca si concluzie e cam nasoala situatia ? Si se merita mai bn sa caute un motor sh decat sa il faca pe acesta ? Si revin la intrebarea : Se poate pune motor de logan pe clio ? Pt un + de 3-4 ani vechime .
          Last edited by gabonz; 16 May 2012, 19:40.

Comment

cel mai bine se duce la un mecanic sa vada ce este de inlocuit si ce nu ar putea fi doar supape indoite si costa o avere
            dar cel mai bine face o constatare cu am spus si sa faca socoteala cum iese mai bine

Comment

motorul de pe clio euro 3 e acelasi ca pe logan euro 3 , banuiesc ca si euro 4 si euro 5 sunt la fel deci nu vad de ce sa nu se potriveasca
              in principiu ai grija ce iei si de unde iei si da mai bine schimbi motorul decat sa il repari pe ala

Comment

Zilele astea trebuie sa vina un mecanic sa vada ce si cum . O sa va spun mai exact ce e dus sa imi puteti spune cum ar fi mai bn . Multumesc frumos.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google