If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut!
Mi-am pus de curand un cd-player mp3 SONY (l-am avut inainte pe Oltcit )
Cd-playerul nu are din pacate iesire pt AUX.
Cum as putea sa scot o iesire de genul asta?
Multumesc ANTICIPAT!!!
CD-PLAYERUL meu este SONY CDX-S11 http://www.sony.ro/view/ShowProduct....=ICA+CD+Tuners
Aici puteti sa vedeti schema lui (pt Tudor_cj)
Ce trebuie sa fac?
(Dati-mi explicatii cat mai detaliate,ca pt un incepator,pls)
CD-PLAYERUL meu este SONY CDX-S11 http://www.sony.ro/view/ShowProduct....=ICA+CD+Tuners
Aici puteti sa vedeti schema lui (pt Tudor_cj)
Ce trebuie sa fac?
(Dati-mi explicatii cat mai detaliate,ca pt un incepator,pls)
@Fulgerica71: Mie imi trebuia o poza cu mufa de la Casetofonul de Logan sa-ti arat pe ala unde poti pune iesirea AUX.
2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
De curand am capatat o telecomanda auto pt Sony.Seria ei este RM-X2S.
Am vrut s-o leg pe CD-Playerul auto CDX-S2250,dar am observat ca in spatele lui nu are iesirea pt aceasta telecomanda.
Celelalte serii de CD-Player (CDX-2050V si CDX2050C),sunt prevazute cu aceasta iesire.
Banuiesc ca toate au aceeasi placa de baza,de aceea va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum sa fac,sau daca aveti poze cu placa de baza sau schema electronica a CDX-S2250.
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!
Daca n-ai mufa pt telecomanda, ai 100% sanse sa fie placa de baza diferita si sa lipseasca si piesele de decodare a semanlului de telecomanda, doar nu crezi ca populeaza sony toata placa si lasa utilizatorii sa-si puna singuri doar montand o mufa
se cere alt cd-palyer ca solutie la problema asta!
revenind la mufa AUX, ai pe CD-player mufa de iesire auxiliara. Sunt cele doua mufe rca(cinch) pe acre scrie clar "aux output". Esti sigur ca tu nu vrei de fapt aux input? . Modificarile necesare ca sa instalezi intrare auxiliara nu justifica investitia.
si pt problema asta, se cere alt cd-player!
"marita-l" si cumperi unul cu aux in, control cd-changer, mufa de satelit precablata, telecomanda ir, cititor usb sau sd. Pretul e undeva pe la 450-500ron, dar probabil gasesti si mai ieftin.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Tudor_cj eu am un ipod nano de 8 b pot sa il pun pe aux cd'player'ului original de logan??? Daca da imi poti spune si mie cum ?? Trebuie desfacut casetofonul?? Merci anticipat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment