buna seara.vreau sa montez o camera de marsarier deasupra numarului de inmatriculare si nu stiu cum pot ajunge cu cablul,prin bara in portbagaj,la becul de marsarier.o seara buna
Montare Camera Ptr Marsarier
Collapse
X
-
In stinga jos, langa scaunul soferului, paralel cu pragul(daca ridici mocheta ai sa gasesti si doi conectori, cam in zona stalpului) este un traseu care duce direct in portbagaj si la lampa spate stanga; display-ul banuiesc ca ai sa o pui in zona apropiata soferului. daca e wireless, atunci nu mai ai nevoie de acel traseu.Last edited by IancuMIC; 27 May 2012, 22:31.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
-
sub bara sunt tot felul de dopuri ovale in care poti, cu o bormasina, sa dai gaura in functie de firele care le tragi (grosimea lor)si intri cu firele in portbagaj,de acolo prin stanga ajungi cu firul pe sub mocheta,pana in fata,chiar si prin dreapta,scoti ghederele la usi si sub mocheta sunt tot felul de treceri,urmezi firele care sunt pe acolo si te ti dupa ele pana ajungi in fata.
Comment
-
nuu nuuu nu bormasina, daca esti atent este imposibil sa nu gasesti pe unde sa scoti firele!
Cum ti s-a mai spus, in stanga masinii este un cablaj care duce in portbagaj, iar din portbagaj scoti ori pe la stop, ori prin gaurile de aerisire...si daca nu ma insel poti si pe la roata de rezerva, nu stiu sigur..eu am gpl-ul acolo si este si o gaura destul de mare
sa-ti fie mila sa tai sau sa gauresti )
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostBai oameni buni, lasati dracu stanga, ca becul e in dreapta. Si tot prin dreapta poate face trecerea, daca da spoilerul jos are niste gauri negre de aerisire.
Eu mi-am pus senzorii de parcare asa, si nu am avut treaba.
Comment
Comment