as vrea sa stiu deca a omologat la RAR cineva jante pe 16 pe logan
Jante 16
Collapse
X
-
Dar am vazut la un prieten de al meu , are jante pe 16 si daca o pun pe langa a mea de 15, janta + cauciucul lui e aproape identic ca si a mea parca putin mai mic ... tot nu am voie sa circul cu ele adica cele pe 16 ?sigpic
Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.
Comment
-
Pe un prieten l-a respins la ITP ca avea anvelope de 195/60/15, dapoi pentru jante mai mari.
Loganul este o masina atat de comuna in ziua de azi ca sare in ochi cea mai mica modificare adusa, fie ea si o spira de arc taiata.real power..... diesel power by
Comment
-
Jante pe 16 nu se omologheaza ,am intrebat eu la RAR.... conteaza si peste cine dai la ITP, eu alaltaieri am facut inspectia tehnica au vazut ca am jante pe 16 si toba sport si nu mi-au zis nimik(binenteles ca eram pregatit sa fac cinste) dar nu a fost cazulVorba este de argint iar tacerea de aur.
Comment
-
Pai cand faci ITP-ul dai si tu jantele jos ... ca sincer nici un politai de cand ma stiu nu m-a oprit pe mine sau pe tata si sa inceapa sa se uite la dimensiunea cauciucurilor ( ca pe alea scrie ) )sigpic
Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.
Comment
-
problema e la controalele arr. nu ati prins niciodata nici un control? se ridica taloane si apoi esti obligat sa-ti faci itp-ul din nou la rar. si la rar nu merge cu 'o mica atentie' ca aia iti cauta masina si-n fundul tevii. asta iarna am dat de cateva controale, in special de cand e legea cu gumele M + S. la iarna, cu siguranta or sa apara din ce in ce mai multe, ca vor bani.
mai bine incercati omologari individuale. merg facute dar costa mult.internal combustionizer
Comment
-
Pentru a cata oara trebuie sa scrie undeva ca jantele NU au nevoie de omologare?
Ceea ce trebuie trecut in acte este dimensiunea ANVELOPEI!
Comment
Comment