Livrare Logan 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Livrare Logan 2012

Salut! Am o problema si poate careva dintre voi ar putea sa ma lamureasca. Mi-am facut comanda la sfarsitul lunii aprilie pentru un Logan laureate 1,6, 8 valve fara culoare optionala si mi s-a spus ca termenul de livrare este intre 1-20 iunie.
    Intre timp mi s-a oferit un logan produs in decembrie 2011, la care s-a renuntat dupa ce se platise avansul cu un discount de 800 euro aceasi motorizare si caracteristice, in plus are si culoare optionala. Totodata s-a schimbat si termenul de livrare, in sensul ca masina avea sa ajunga la interval de o saptamana jumatate, mai exact trebuia sa ajunga saptamana trecuta. Il sun pe nenea dealeru de la Dacia si ma tot amana..ca cica masina ii pe drum ... ca vine marti...ca ieri ..ca azi .. si deja are o saptamana intarziere.
    V-ati lovit careva de aceasi situatie...sau ce explicatie ar putea fi...ca teoretic dealerul ar trebui sa stie exact cand masina este imbarcata pe tir. Mersi frumos.

Am cumparat 2 masini Logan; la nici una nu s-a depasit termenul de livrare, indicat in comanda.
    La actualul 16v am primit raspuns de la V.C., ca urmare a solicitarii mele, prin care am fost informat ca masina a iesit din fabricatie; la vre-o 2 zile m-a sunat si dealerul, care ma anunta ca masina e pe autotren, in drum spre Galati; deci in privinta asta macar au fost corecti.
    Last edited by IancuMIC; 31 May 2012, 15:15.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Am mai auzit la niste amici problema asta si nu cu logan. Ei au facut scandal pe acolo si au optinut dupa caz, un discount sau presuri, proiectoare, etc gratuit. Pune presiune pe ei, vorba lui Hagi

Comment

clar trebuie sa-ti faca un discount sau ceva bonus daca s-a depasit termenul de livrare!
        macar atat sa faca! atat timp cat tu ai dar avans....
        nici eu nu am avut probleme cand am cumparat-o!

am auzit de niste probleme(cu decontarea tichetelor) la programul rabla, ai cumparat cu tichete? pentru ca s-ar putea ca din cauza asta sa nu-ti fi venit inca masina!

Comment

Termenul oficial a fost intre 1-20 iunie...pt masina comandata initial. Dealeru a venit cu oferta (masina produsa in decembrie 2011, aceleasi caracteristici, culoare optionala pe ea...si un discount de 800 euro) acum doua saptamani si mi-a zis ca intr-o saptamana o sa ajunga.... termen transmis prin telefon. Nu stiu daca in acte a schimbat termenul initial ..adica cel intre 1-20 iunie. Ideea e ca masina era produsa... si trebuia doar trimisa... faza este ca asta ma tot pasuie la telefon si livrarea a interziat o saptamana... Daca ii sa ma raportez la termenul dat de prima data .. nu este intarziata, dar termenul ala era valabil pt masina intrata in productie acum in 2012.
          Da ..am cumparat cu tichete..luate de la dealer ... Ok..si daca sunt probleme cu decontarea tichetelor... ar trebui sa fie problema mea?? Eu le-am platit, le-am depus.. am dat avans.. etc.
          Last edited by Roco; 31 May 2012, 15:51.

Comment

Cum vine asta
            masina produsa in decembrie 2011, aceleasi caracteristici, culoare optionala pe ea
            Ti-o revopseste?

Comment

Nu bre Vasi, era vorba de culoare cu supliment de pret, adica nu alb, albastru, rosu sau galben.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Eu am comandat in data de 25.04.12 un logan 1.6, 85 cai, laureat , culoarea blue navy (nu obtionala), dealarul a fost foarte ok pana am semnat actele, adica a raspuns prompt si la subiect la toate intrebarile si nelamuririle mele, termenul de livrare initial era intre 1 - 20 iunie. Tot de la el am cumparat si vaucerele 3 bucati : 2.000 de lei pe bucata, am semnat actele si a ramas sa ne auzim la telefon. Intre timp l-am sunat sa vad daca totul este ok cu vaucerele si masina. In data de 09.05.12 l-am sunat sa vad daca se aude ceva de masina, si mi-a spus ca si el vroia sa ma sune sa imi faca o oferta adica : dacia logan 1,6, 85 cai gri basalt in loc de masina comandta de mine la care se adauca un discount de 800 de eruo pentru ca masina este fabricata in decembrie 2011 (asta-i vrajala din punctu meu de vedere ca eu nu am de unde sa stiu daca ii facut in ziua de craciun sau in ziua de pasti, da ma rog), iar termenul de livrare se schimba radical adica masina vine intr-o saptaman adica 14 - 20.05.12. In saptamana aceea l-am sunat sa il intreb cand vine si mi-a zis ca tra sa vina in cel mai rau caz ajunge pana martea viitoare adica 22.05.12. Cand am vorbit cu el in data de 09.05.12 mi-a spus ca acuma se apuca sa schimbe actele si sa le trimita. Logic ca masina nu a venit iar el de cate ori il sun, ba trebuie sa plece nu stiu unde la treining, ba are control de la bucuresti si revine el cu un telefon cand poate. Cand ma suna imi spune ca masina trebuie sa vina, dar asa o spune de parca ar fi in fata reprezentantei si trebuie sa apara nenea portaru sa ii deschida usa la ala cu tiru, sa poata sa intre. Azi l-am sunat sa vad ce se intampla si mai trimis mesaj ca ma suna el mai tarziu, si normal ca nu a mai sunat.
                Ce vreau eu, daca se poate, nu stiu ce sa fac sau mai bine spus cum sa pun problema, am zis ca maine pe la 3 ma duc la el sa vad, dar nu prea am chef sa se lase cu scandal, adica nu cred ca asta este solutia, desi suntem romani si nu prea merge alftel. Este vorba despre reprezentanta de pe Calea Sagului, Timisoara

Sincer pe mine nu ma incanta presurile sau alte chestii din astea, din pacate masina este importanta pentru mine deoarece o folosesc sa merg la servici si sa imi rezolv toate probleme cu ea, cum i-am sous si dealarului dac imi trebuia masina pentru a merge o data pe saptamna la cumparaturi, nu o mai luam, foloseam un taxi si gata. Nu spun ca discountul oferit nu este bine venit, dar pe mine ma intereseaza sa vina masina cat mai repede, si eu nu stiu nimic concret, adica ce naiba se intampla de nu mai vine din moment ce mi-a zis ca vine si nu mai ajunge, care ii faza.
                Last edited by Roco; 31 May 2012, 22:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Probabil ca masina se afla in tara intr-un parc si trebuie sa o aduca de acolo. Cred ca toata problema este ca nu s-au rezolvat actele intre reprezentate si de aceea iti intarzie masina.

Plus de asta tu esti din Timisoara daca masina care ti-a oferit-o se afla la Constanta e ceva distanta.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Ok, dar cum ai spus se afla undeva in tara, nu la Popul Nord, si daca ar fi in Constanta in 2,5 saptamani trebuia sa ajunga si daca o impindeau pana la Timisoara.

Comment

Eu zic ca un apel la vocea clientului uneori grabeste lucrurile

Comment

zi-i ca nu te mai intere aia din 2011, ca a depasit termenul de livrare. tu o vrei pe-a ta cu termen de livrare maxim 20 iunie si daca in 20 nu ai masina, anulezi comanda si vrei banii inapoi si pe la ei nu mai calci nici o data. eventual cand treci pe la ei, vii cu protectia consumatorului. intre timp, asa, d efun, scrie la vocea clientului...sa vezi ce rapid o sa se miste treaba, or sa te sune ei si-o sa se roage de tine sa te duci sa-ti ridici masina
                        ps: lasa-ma sa ghicesc, e vorba de autoeuropa, nu?
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

asa cum ti-a zis si seba suna-i si spune-le ca daca nu ai masina pana la data de 20 renunti la ea si iti iei banii inapoi.
                          asa am patit si eu, masina era gata dar m-au sunat sa imi zica ca mai dureaza o saptamana doua pana se umple trailer-ul ca sa o livreze. frumos le-am spus ca daca nu am masina in ziua in care era termenul limita imi retrag banii de la banca si nu mai iau masina (platisem in intregime masina), m-au sunat a doua zi si mi-au spus ca o sa fie livrata la timp masina ... si asa a fost
                          sigpic

Comment

Da este vorba de Autoeuropa avand sesiul pe Calea Sagului, eu m-am dus la ei deoarece au fost foarte ok cu oferta, adica chiar au facut o oferta buna spre deosebire de cei de pe Str. Miresei care i-am rugat sa imi trimita o oferta pe mail , urmand sa stabilim ulterior o intalnire. Oferta nu a venit nici pana in ziua de azi, m-au sunat dupa vreo 2 saptamani s ama intrebe daca nu vin sa vorbim. Cei de pe Calea Lugojului mi-au facut o oferta bunicica, dar la masini secound hand. O sa sun la vocea clinetului si o sa vad ce imi spun si aia si azi oricum ma duc la "prietenul" meu sa vedem totusi care este problema. Multumesc pentru ajutor si sfaturi.

Comment

Originally posted by Niki View Post
                              Nu bre Vasi, era vorba de culoare cu supliment de pret, adica nu alb, albastru, rosu sau galben.
                              Am inteles, putea sa-i spuna "culoare metalizata" ca sa fie mai pe inteles, ba chiar putea sa-i spuna si culoarea, doar e vopsita deja.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google