Livrare Logan 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da masina a venit de la slobozia dintr-un parca auto, sau asa trebuia sa vina ... momentan masina este pe calea sagului, dar avem o problema pana vineri nu sunt gata actele, adica maine ma duc sa imi iau devizul deplata si vineri dimineata ridic masina.
    Problema este ca masina care trebuia sa vina adica cea cu 800 de euro discount laureat de 1.6 gri bazalt s-a transformat in laureat 1.6 bej poivre
    ...............
    Tare nu?

Sunt nesimtiti, masina care trebuia sa vina in data de 27 . 05 probabil ca a venit si au data-o, altfel nu pot sa imi explic situatia si masina asta a aparut luni dimineata dupa ce am trimis un mail la bucuresti cu rugamintea sa mi se trimita raspunsul in scris cu ce s-a intamplat cu masina si cu tichetele, dupa ce o ridic promit ca scriu mai detailiat si postez si mailul complect, ca acuma sunt la servici si nu prea pot sa scriut tot.
    Last edited by Roco; 13 June 2012, 16:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ai grija ce masina ridici... te asteptam cu detalii
      p.s. Atata timp cat nu ti-o da pe gratis ai dreptul de ati cumpara o masina care sa-ti placa si pe care sa ti-o doresti, nu accepta ce iti pot oferi ei.
      " Nu linge unde altu a scuipat"
      Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Acesta este mailul trimis la vocea clientului

Buna ziua,

Numele meu este ........... ..........
        Am comandat o masina Dacia Logan 1.6 MPI laureat , culoarea blue navy in data de 25 aprilie 2012 (cu termen de livrare 1-20 iunie) la reprezentanta DACIA din Timisoara,calea Sagului , achitand un avans rezervare in valoare de 2000 de Ron+ 6000 de Ron (contravaloarea a 3 tichete) prin programul Remat.
        In data de 16 mai 2012 l-am sunat pe domnul .... ....... (colegul dumneavoastra din Timisoara) sa vad daca se aude ceva de masina mea si mi-a spus ca si el vroia sa ma sune sa imi faca o alta oferta adica :
        Dacia logan 1.6, 85 cp laureat culoare gri basalt fabricata in decembrie 2011, (o masina "noua infoliata" ,refuzata de catre un alt client la care mi se oferea un discount suplimentar de 800 de euro si un termen mai scurt de livrare-27 mai).
        Am acceptat a doua oferta avand in vedere ca termenul de livrare era mai scurt si aveam si discountul suplimentar de 800 de euro.
        Desi am cerut domnului ...... ....... un act cu modificarea ofertei, acesta m-a asigurat ca "nu este necesar si le semnez cand ajunge masina in Timisoara" desi eu am vrut SA O ACHIT INTEGRAL!!!
        Nu mi-a putut oferi nici macar informatii in ceea ce priveste seria de sasiu (desi masina este fabricata).
        De fiecare data cand il sun pe acest domn, ma duce cu vorba ( masina vine maine...sunt la treining si nu pot vorbi, conduc si nu pot vorbi, am inspectie de la Bucuresti)....am pastrat toate mesajele!
        Va rog pe aceasta cale sa-mi oferiti in scris un raspuns la solicitarea mea in ceea ce priveste termenul de livrare si ce se intampla cu masina mea, in caz contrar ma voi adresa organelor competente.

Cu stima.

Comment

Pentru nesimtirea de care au dat dovada eu as cere acel discount dublat, altfel reclamatie OPC + inapoierea banilor....
          Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

mai bine suna si vorbeste direct cu vocea clientului... la mail-uri iti raspund destul de greu ... 3..4 zile. La telefon e rezolvi imediat.

Comment

Luni la pranz m-am dus la ei si dealurul la care am facut comanda era plecat, a venit un alt domn, foarte amabil la care dupa ce i-am explicat situatia mi-a spus ca trebuia sa am seria de sasiu si trebuia sa platesc masina, iar de intarzierea de 3 saptamani nici nu incape discutia, este vina lor si gata.
              Pana atunci eu trebuia sa stiu de unde vine masina si cand, seria caroseriei si a sasiului si multe altele care nu mi le mai aminsesc acum.
              In fine, dupa ce am plecat cu mentiunea ca daca o dau jos de pe trailer pana vine eu ne stricam prietenia, ma sunat domnul de am vb cu el in urma cu jumatate de ora ca a venit masina.
              M-am intors inapoi si pe trailer mai era o singura masina, dealarul a aparut si el si eu l-am intrebat unde-i masina si el mi-a aratat-o pe ce de pe trailer : bej poivre .... mi-a picat fata.
              I-am zis ca din cate stiu eu masina este gri bazalt, nu ca asta este, poate ii denumirea in frantuzeste de aia, cand am ridicat tonul si i-am zis ca au trecut 3 sapatamani si nu au fost in stare nici acum sa rezolve problema nu a mai zis nimic. Ma rog ideea este ca luni nenea ala mi-a zis ca cand vine masina, se trimit actele pentru validare la bucuresti si in 24 de ore am masina. Dealerul mi-a zis ca abia vineri o pot ridica, iar cand l-am intrebat de ce dureaza atat, ca de obicei nu a zis nimic si ca stai sa vezi ca na, ca nu stiu ce.
              Ma rog daca pana vineri nu am masina o sa inebunesc si sigur il iau la bataie

Comment

Daca nu suni la vocea clientului eu preconizez ca mai stai vreo 2 saptamani. Eu zic sa mai faci si o plangere la acel dealer pentru acel functionar care te duce cu zaharelul. Esti mult prea pasiv si pare ca te complaci cu situatiia si asta nu prea trebuia sa se intample.

Comment

Nu ma complac in situatie, dar masina asta pentru mine este o necesitate, nu un moft si daca nu o sa o am cat mai repede nu o sa fie bine, eu imi fac treaba cu ea, iar scandalul nu ma caracterizeaza, sper sa se poata rezolva pe cale amiabila sau ma rog cat mai amialbila posibil in situatia de fata.

Comment

pai la vocea clientului este cea mai amiabila rezolvare. Vei suna si restul se va rezolva de la sine. Daca nu vrei sa intelegi... asta e.

Comment

o8melc daca ai fi citit poturile de mai sus cu atentie ai fii vazut ca am sunat si la vocea clientului de mi s-a acrit si nu s-a rezolvat nimic ...

Comment

man, fara suparare, te rogi d eei de parca ti-ar da un rolls royce la bani de trabant. tu pe ce masina ai actele facute? pe albastru? si trebuia sa vina in 1 iunie? ok. masina nu-i, iar cea pe care ti-o propun ei e bej. instiinteaza-i in scris ca-i saluti din mers, ca vrei inapoi contravaloarea tichetelor, ca anunti banca sa anuleze viramentul pt ca n-a ajuns masina conform contractului/intelegerii cu dealerul si ca-i dai in judecata pt abuz si/sau incpompetenta (la misto poti sa-i intrebi ei pe ce varianta prefera sa fie citati in instanta, ca hoti, sau ca prosti? ...). apoi ii intrebi ce numar ara protectia consumatorului, ca sa nu te mai duci acasa sa verifici pe net ca te enervezi si mai tare si poate le ceri si daune in instanta. zi-le ca ai bonurile de taxi incepand cu 1 iunie, de cand trebuie sa ai masina si deja vloreaza 1500ron si o sa le ceri sa-ti plateasca ei transportul. cu animalele tre' sa te comporti asa cum o cer.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Birocratie+lipsa de pregatire+prostie...

Dealerul de la care ai luat tichetele RABLA e doar un intermediar, ca doar nu el fusese proprietarul vehiculelor casate. Birocratia apare dupa ce acele tichete (dosare cu mai multe hartii pe acolo) sunt trimise spre decontare pentru achizitionarea de masina noua, dosarele ajungand pe la nu stiu ce minister, camera, bla, bla, care apoi trimite....si aici se intarzie, si dealerul asteapta si el ca si tine sa se rezolve...da la minister...!!!
                          Lipsa de pregatire si prostia a fost a consilierului de vanzari care a "uitat" de problemele cu tichetele si ti-a promis marea cu sarea.....
                          Cand am luat eu masina baiatul cu care am vorbit mi-a spus verden-fata ca si pentru el e o probelma asta cu tichetele si NU POATE SA IMI DEA UN TERMEN PANA NU ARE CONFIRMAREA CU TICHATELE VALIDATE!
                          A zis ca putem sa facem tumbe dar tichetele NU SUNT IN OGRADA LUI si el nu promite NIMIC care nu e de competenta lui. Punct.
                          Am inteles, a trimis tichetele, am asteptat. Parca in vre-o saptamana m-a sunat baiatul si mi-a zis ca s-au validat tichetele si abia acum isi asuma raspunderea pentru orice cuvant si termen dat. Mi-a zis sa depun restul de bani in contul dacia si el genereaza serie de sasiu, versiunea, culoarea, optionalele....si masina "intra pe banda".
                          Mi-a zis trei saptamani iar masina mi-a fost predata cu o zi inainte de sfarsitul termenului.
                          Revenind la problema expusa consider ca cel ce ti-a promis un termen a gresit si ar avea datoria sa isi repare greseala. Cel mai frumos din parea lui ar fi sa vorbeasca cu sefii lui si sa va dea o masina, orice masina, sa va faceti treburile pana vine masina dumneavoastra.
                          Au prin reprezentante masini de dive test, masini care au fost prin show room, pe la targuri si expozitii....etc.
                          Deci incearca sa ceri o masina sa-ti faci treaba cu ea pana iti rezolva problema.

Comment

Eu nu vreau masina de la ei imprumut, vreau masina care trebuia sa vina acum 3 saptamani si care nu mai vine ......
                            Last edited by Roco; 14 June 2012, 23:22.

Comment

Originally posted by Roco View Post
                              Acesta este mailul trimis la vocea clientului

in data de 25 aprilie 2012 (cu termen de livrare 1-20 iunie) la reprezentanta DACIA din Timisoara,calea Sagului ,

Cu stima.
                              pai stai ca mai e pana la 20 iunie!
                              greseala ta ca ai acceptat targul verbal al dealerului si gresala lui ca a promis ceva pe care nu putea sa se bazeze.
                              masina nu avea cum sa vina pe 1.06 iar daca ai vazut ca intervalul e atat de mare, trebuia sa tratezi cu ei sa iti dea o masina de care sa te folosesti.
                              parerea mea.
                              p.s. imi cer scuze ca vorbesc la pertu.

Comment

Nici o problema. Citeste mai cu atentie ca sa intelegi situatia sau citeste postarile de la inceputul topicului.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google