Livrare Logan 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Felicitari pentru achizite( in sfarsit)! Sa o stapanesti sanatos! Drumuri multe si bune .

Comment

Originally posted by kopkilooo View Post
      Salutare Roco! Imi pare foarte rau sa aflu tot chinul prin care ai trecut dar sper sa se fi rezolvat "pe bune" de data asta! Ca o completare la ce au spus colegii mai sus, iti pot spune ca anultrecut in toamna (Noiembrie 2011) am comandat si eu masina (Logan Laureate 1.6 16V ) la reprezentanta din orasul meu (Constanta) culoarea Noir Nacre (negru metalizat pe romaneste ) . Am fost informat ca masina ajunge in 3-4 saptamani, dar in momentul semnarii actelor pe factura aveam deja rezervata seria de sasiu + seria de motor + alte serii (care habar nu am ce inseamna)! Am constatat cu uimire ca dupa 1 sapt si 3 zile de la comanda , ma suna dealer-u sa-mi spuna ca pot veni sa ridic masina cand vreau deci in Constanta tind sa cred ca e mult mai ok!

Si ca sa revin la cazul tau : Nu stiu de unde ai avut atat rabdare ( le dadeam foc la sediu si muream cu ei de gat)

BFt cu noua masina si cat mai multi KM fara probleme!

Ca si intrebare de unde ai luat o de pe bratianu sau de la palazu ca si eu am facut comanda dar a zis ca dureaza cam 3 saptamani

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google