Se ia o surubelnita drapta si o bucata de carpa[ca sa nu zgarii bordul],bagi surubelnita pe lateralele casetofonului cu grija si atentie scotandu-l foarte usor
Intrebari Legate De Demontare
Collapse
X
-
INREBARE? Am reusit sa montez carlig de remorcare la Logan (257 RON fabricat de CONEX) dar nu avea instalatia electrica.Ma poate ajuta cineva indicandu-mi pe unde sa scot cablurile din portbagaj pentru a ajunge la priza de pe carlig?
Mii de multumiri!
Comment
-
Originally posted by BC08VDS View PostTrebuie cautata o mufa adaptaore ptr. Radio,sanse 90% sa nu se potriveasca la noul casetofon,sau pot fi puse pe direct daca ai de gand sa-l tii mult pe masina[asa am facut eu]
Comment
-
Am si eu o problema: nu mai functioneza becul care lumineaza butoanele de climatizare. Cum il inlocuiesc? PS: daca lovesc in plansa se aprinde..
77 SKY... cum intru si eu in posesia acelui manual de intretinere de unde postezi tu imaginile pdf?
Comment
-
Originally posted by bec_light View PostAm si eu o problema: nu mai functioneza becul care lumineaza butoanele de climatizare. Cum il inlocuiesc? PS: daca lovesc in plansa se aprinde..
77 SKY... cum intru si eu in posesia acelui manual de intretinere de unde postezi tu imaginile pdf?1.2 TSI
Comment
Comment