Salutarile mele. La momentul actual arcurile meledupa masina au taiate fiecare cateo spira. A coborat ceva si se comporta foarte bine si la gropi si la viraje, chiar am ramas surprins cat de confortabila este la gropi dupa ce le-am taiat. Amortizoarele suntcele stockiar cu arcurile taiate mer de vreo 15 mii km si inca nu s-au "bulit". De ceva timp am inceput sa strang bani pentru un kit de amortizoare blistein b8 sprint pe dacia shop la pretul de 1380 lei, am mai gasit la un magazin Set amortizoare + arcuri reglabile marca TaTechnix la pretul de 1333 lei. Eu as dori sa imi cumpar amortizoarele bilstein b8 dar nu o sa am bani de arcuri prea curand, oare le pot monta cu arcurile stock taiate? Pe fata am taiat o spira de jos, iar pe spate am taiat in partea de sus a arcului. Ce sa aleg? kitul tatechnix ( arcuri + amortizoare) sau doar amortizoarele bilstein cu arcurile stock? Sunt tare nedumerit, imi place tatechnix pentru ca este cu tot cu arcuri iar plusul este ca este reglabila vara lipita de asfalt iar iarna o ridici sus, bilstein sunt cu foarte mult mai calitativ peste kitul asta dar nu e bani si de arcuri
. Cam asa arata cu amortizoare stock si arcurile taiate.
![Sad](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/sad.gif)
Comment