Amortizoare Sport!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by razvanamza View Post
    nici vogtaln-urile nu jucau in amortizoarele stock. in schimb, in amortizoarele scurtate abia le-am pus cu 4 prese de-alea de arc.
    unde le-ai pus tu cu 4 prese?

Alex- HR cu amortizoarele de le ai tu pe masina + repozitionare ca la carte ...altceva nu-ti mai trebuie ...

Comment

tot ce imi doresc este sa nu tzopaie. ca e dura sau mult prea dura nu conteaza.

Comment

va cam topai, orice i-ai face. rapartitia maselor la lighean e deficitara, asta face ac aproape orice arc sa fie prea tare pt spate. daca pui telescoape mai tari, nu va topai, dar o s-o urasti...si oricum, pe denivelari, tre' sa franezi din timp, ca unul cu suspensii stock opreste mai repede decat tine sarind pe culmile cocoaselor din asfalt si ia si curbele mai bine daca sunt denivelari serioase
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

om trai si om vedea. o sa incerc, cu sfaturile acumulate de la voi toti sa limitez e cat posibil efectele nedorite

Comment

merita sa fac vestita repozitionare? deja m-am saturat de topaiala si da, 4 prese pentru amortizoarele de la golan91, ca erau scurtate cam 5 cm.

Comment

nici vogtaln-urile nu jucau in amortizoarele stock.
              ce-s alea?
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

vogtland...

Comment

@ razvan eu nu nteleg de ce nu ai facut o pana acum.

@ cristi xp cred ca se refera la arcuri sport Vogtland

Comment

Tu daca pui numai amortizoare sport n-ai facut mare branza, in mod normal astea le pui in cuplu alte arcuri.
                    Altfel nu faci decat sa le fortezi cu arcurile stock si sa le scurtezi viata.

Arcuri ceva mai tari si telescoape d-astea, cam asa trebe facut.
                    Altfel mi se pare tiganie.

Comment

am amortizoare scurtate pe fata+stock pe spate, cu arcuri vogtland. trebuie sa repozitionez bucsele ca topaie rau..

Comment

Originally posted by Octavian View Post
                        Tu daca pui numai amortizoare sport n-ai facut mare branza, in mod normal astea le pui in cuplu alte arcuri.
                        Altfel nu faci decat sa le fortezi cu arcurile stock si sa le scurtezi viata.

Arcuri ceva mai tari si telescoape d-astea, cam asa trebe facut.
                        Altfel mi se pare tiganie.
                        la mine te referi ?

Comment

Da mai, la tine. Nu asa vrei sa faci, amortizoare sport si arcuri stock...?

am amortizoare scurtate pe fata+stock pe spate, cu arcuri vogtland. trebuie sa repozitionez bucsele ca topaie rau..
                          Poti sa repozitionezi cat vrei bucsele ca tot va topai, nu-i de acolo.
                          Last edited by Octavian; 28 June 2012, 20:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu vreau sa pun arcuri nu amortizoare. B4 de la bilstein ar fi cam cel mai bun upgrade la amortizoare in cazul in care se pastreaza arcul stock

Comment

Asta ce pune la schimb in service e B2? Am pus pe stanga de vreo 10.000 km, e o idee mai rigid decat cel de pe dreapta (e si normal la un rulaj de aprox 100000 km).

Cred ca at cand voi schimba amortizoarele (curand sper...) voi merge pe Bilstein B4, vreau mult amortizoare ceva mai rigide.

Comment

B1,2,3,4 sunt de nivel OEM iar de la B6 in sus sunt sportive dar tot de strada. Pentru MotorSport e alta mancare de peste

pentru B4 Bilstein mi au recomandat mie arcurile Eibach

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google