Centrare Capota Spate!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Centrare Capota Spate!

Va salut. Imi cer scuze daca am creat topicul si mai era unul, dar am cautat si nu am gasit. Daca exista, sa se stearga!

Problema este urmatoarea: la drumuri de asfalt cu gropi se aude ceva pe sub masina, dar m-am uitat si totul e in regula. Acum ramane sa ma uit la portbagaj/capota spate, adica acolo unde sunt boxele de pe spate, sub plafonul ala sa vad daca e strans sau nu.
    Totodata, vreau sa si centrez capota spate, deoarece nu vine perfect cu aripa spate, unde din dreapta vad chederul de sub capota.

Un sfat in depanarea acestui plafon din spate? eventual sa nu stric braduletii sau altele. Sa stiu la ce ma astept.

Ia de la Basescu... gasesti aici demontarea tapiseriei de pe langa boxe.

Comment

daca ai folie si ti-e frica sa n-o zgarii, vezi ca braduletii aia din spate de tot de langa luneta poti sa-i scoti foarte usor daca-i lovesti cu un dorn si un ciocan pe partea cealalta, adica prin portbagaj. daca te uiti un pic pe acolo iti dai seama imediat ce ai de facut. in rest e floare la ureche.
      spor la treaba!
      Stock is boring...
      My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Mersi baieti. Acum ca m-ati indrumat, maine am treaba. O seara buna!

Vreo 2 ore am tot stat la centrarea capotei de pe spate si tot nu mi-a iesit. Nu imi iese sa fie pe aceeasi linie pe acelasi cant. Locul dintre capota si stop in stanga e mai mare, iar in dreapta mai mic, mult. Din partea stanga vad chederul si tabla iar din dreapta mai putin.

Vreo idee? Am centrat din alea 4 suruburi, iar din spate de langa boxele spate, le-am dat la maxim in jos, adica cat mai intrata capota.
        Last edited by VlaD2803; 25 June 2012, 15:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

So, un sfat ceva? Vad ca lumea doarme pe acest theard

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google