Salutare, acum cateva luni mi s-a furat roata de rezerva si de curand si busonul de la rezervor si as vrea sa imi pun alarma pentru ca daca mi se mai fura inca 2-3 chestii , ajung tot cam pe la aceiasi bani. Poate sa-mi spuna cineva aproximativ cat m-ar costa? Nu vreau cea mai ieftina alarma sa inceapa sa urle din orice sau eventual sa nu urle deloc, vreau una bunicica si cam cat costa si manopera? Eventual daca e cineva din Constanta care sa-mi recomande de unde sa o iau si sa o pun... Multumesc anticipat!
Alarma Pentru Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
As vrea pe undeva pe la 400-500 de ron cu tot cu manopera, problema mai mare e ca nu stiu de unde sa iau si unde sa o montez. De pe net nu vreau sa comand ca nu vreau sa am probleme cu garantia daca se strica ceva. Asa am vazut si eu pe net mai exact din Bucuresti destule alarme la preturi bune, as vrea din Constanta , stiu un magazin dar au preturile cam umflate, 370 de ron cea mai ieftina si nu mai stiu daca e cu manopera sau fara, am tendinta sa cred ca fara manopera ca am mai achizitionat un subwoofer de la ei si a trebuit sa platesc montajul.
Comment
Comment