o masina buna buna, neaccidentata, nu gasesti la bani putini. cele care se gasesc dotate si la bani putini pun pariu ca au fost casapite bine si facute cat sa fie date.
Se Merita ?
Collapse
X
-
a mea, abs+, 1.4, din 2008, 46000km, valoreaza 2200. exact una la fel, dar alba, a vandut colegu-miu acum aproape un an. bine, a lui era din 2007, dar na, a vandut-o in 2011. deci, despre ce vorbim si nu credem? am vazut in piata dizal 2007, cu a/c, 3500euro. la ce sa dai 2500 pe 1.4 aproape chel?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Masina ieftina si buna nu gasesti!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Eu iti spun din proprie experienta, sa nu iti iei fara A\C, ABS, Geasmuri el. si servo. Eu acum 2 ani m-am grabit ca tampitu in disperarea de a avea masina (de deabea ce luasem permisu) mi-am luat una cheala (ambiance din 2006, mare diferenta intre asta si dacia 1310 nu este) si imi vine sa imi dau palme ca m-am grabit ca idiotu. Eu vara merg cu toate geamurile deschise si mai trag si de volan ca la tractor de curg apele dupa mine ca dracu', deci fara ce am scris mai sus sa nu te puna 'satan sa iti iei ca o sa blestemi toata mama ei de dacie! Bafta!
Comment
-
Originally posted by doicutbogdan View PostSalut as vrea sa imi achizitonez o masina Dacia Logan Berlina din anul 2005 , 51.000 km rulati ,benzina , motor 1.4 , euro4 cu urmatoarele dotari :
1.proiectoare ceata , alarma , airbag-uri , imobilizator(cred ca asta e ABS-u), geamuri electrice , inchidere centralizata , servo directie . Pretul este de 2550 de euro . Deci ce parere aveti se merita? ,tinand cont ca masina nu are aer conditionat .. ... Astept un raspuns ... multumesc mult
Comment
-
Originally posted by Seba View Posta mea, abs+, 1.4, din 2008, 46000km, valoreaza 2200. exact una la fel, dar alba, a vandut colegu-miu acum aproape un an. bine, a lui era din 2007, dar na, a vandut-o in 2011. deci, despre ce vorbim si nu credem? am vazut in piata dizal 2007, cu a/c, 3500euro. la ce sa dai 2500 pe 1.4 aproape chel?
Cu dieselu', desi imi place cum se misca masina sincer n-as avea curaj sa ma incurc, au avut prea multe probleme cu injectoarele/pompa de injectie... numai cati cunosc personal care si-au batut capul cu ele.
DCI-ul si-a facut un renume prost, s-a cam dat zvonul ca nu sunt fiabile si lumea fuge de ele... probabil de aici si preturile mici la vanzare.
Daca n-ai toti banii eu zic sa mai astepti, sa mai strangi cumva ceva banuti( sa ai 3100-3200) ca sa-ti iei masina cu AC... privind problema la rece zici ca se poate si fara, dar in realitate iti vei blestema zilele.
Comment
-
@nepotu: n-are a/c, de aia e 2200. aia cu a/c e vreo 2500-2700 in piata. ala e deja laureate, ca are si abs.masina e fabricata in noiembrie-decembrie 2007 si inmatriculata in ianuarie 2008.
@roco: din octombrie 2007 cred ca-s E4, pana atunci sunt E3 toata ziua.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment