Folie De Protectie Pentru Proiectoarele De Ceata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Folie De Protectie Pentru Proiectoarele De Ceata

Salut! Mi s-a crapat un proiector de ceata. Probabil de la o piatra de pe drum. Sper sa rezolv problema pe CASCO, dar pe viitor as vrea sa evit situatia.

Are cineva vreo idee despre cum se pot proteja farurile/proiectoarele? Am auzit ca ar exista o folie care se aplica peste far, dar nu stiu exact unde se gaseste, cat costa si cat de folositoare e.

Da am vazut si eu la cineva,dar nu stiu cat de bine protejeaza.Am gasit ceva de genu aici:http://www.tuning-logan.ro/?template...tegorie=31.Dar acum nu stiu daca e doar de efect sau chiar sunt folositoare.In rest,bafta.
    sigpic

Comment

Mersi! Acum mi-a venit o idee: nu s-ar putea lipi o folie ordinara pentru alimente, in mai multe straturi? Ar avea ceva functie de protectie? A mai incercat cineva?

Comment

Pai da,dar in cazul asta,ce intensitate vor mai avea becurile de la proiectoare.Eu stiu doar ca folia despre care ti-am zis,in caz ca se sparge sticla,o retine nu lasa sa cada,dar de spart daca e vreo piatra tot se sparge,indiferent ca ai sau nu folie.Nu ai ce sa faci,incearca sa te feresti cand esti pe un drum pietruit de masina din fata.
        sigpic

Comment

O varianta ar fi folie anti-efractie cum se pune pe termopane si alta, sa pui o protectie de plastic, pe el.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am folie care se pune pe geamuri,dar cu transparenta 100%.Se decupeaza o bucata de folie,putin mai mare decat sticla proiectorului,fara a dezlipi folia se lipeste cu apa de proiector si cu ajutorul unui "feohn" se incalzeste folia sa ia forma sticlei proiectorului,o mai ajutati si voi cu o spatula de cauciuc.Dupa ce aceasta a prins forma, indepartati folia si o lipiti de proiector peste o pelicula de apa,este acelasi procedeu ca la luneta.Atentie sa nu incalziti prea tare, ca se sparge sticla.Aceasta folie protejeaza la pietricele, sa nu apara ciupiturile alea,este mai rezistenta decat va inchipuiti.
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

De unde poti cumpara asa ceva?
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Au astia care pun folie la masini,sau care fac sticla pentru termopane,le raman bucati mici.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Interesanta idee cred ca o voi aplica si eu
                  Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Nu am proiectoare,dar e bine de stiut pe viitor.
                    Mersi dan.Gutu!
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Si daca pui folie voi chiar crede-ti ca nu se mai sparge?
                      Poate protejeaza la nisip praf dar...Nu si la pietre(eventual pietricele mici mici mici)Si ganditi-va ca si daca o pietricica mica vine cu o viteza de ..50 km/H adio proiector
                      mai bine aveti grija de masina din fata cum zicea colegu
                      Last edited by kelemen; 14 June 2008, 19:16. Reason: corectie

Comment

Sticla de la proiectoare crapa foarte usor daca e aprins si prinzi o balta sau cateva picaturi de apa pe sticla. De la diferentele de temperatura se crapa imediat. Daca ploua incercati sa nu le folositi decat daca este nevoie.
                        1.5 dc

Comment

Cum se schimba proiectorul la bara de MCV fara sa dau bara jos??? O schema ceva? Ca-s mai blond de felu meu...

sigpic

Comment

Scoate bara, ca e mai simplu.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Fara sa scot bara nu se poate?

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF