daca vrei ti-o dau pe a mea, e ambiance, 2009, 51.000 km , schimbate palcutele de frana si bateria. are doar mp3 player, alarma si inchidere centralizata.
Achizitie Dacia Logan !
Collapse
X
-
-
Mi-am achizitonat pana la urma logan prestige 2007 1,6 16v ph1, cu 57500km,revizii la zi,foarte ingrijita,la prima vedere imi place mult masina,sper sa fie totul ok,si sper sa ma impac cu consumul urban,de pus GPL nu se pune problema deocamdata, e exclus
Comment
-
Ba chiar cu pret extrem de mic. Dupa disparitia lui 1.6 16v din oferta de motorizari DACIA multi cauta prestige-urile. Sa o stapanesti sanatos si fara probleme.
Consumul urban nu e totusi chiar asa de speriat, ba e chiar bun...ai inceput sa citesti deja topicul despre "consum mediu 1.6 16 v"?
Comment
-
Detin o firma de taxi si am avut multe masini care au rulat cel putin 150.000km si pot sa va spun ca loganurile au fost cu cele mai putine probleme aparute.
In legatura cu 1.6 16v pot sa va spun ca soferii au scos consum mai mic ca si 1.4 mpi si 1.6 mpi.(ma refer la consum mixt)
Toate sunt benzina si cu instalatie gpl,la diesel am renuntat cu 4 ani in urma.(cu gpl iesi mai ieftin ca diesel incepand de la carburant pana la intretinere)
Motorul 1.6 16v il recomand ca si consum,intretinere,fiabilitate si ca putere decenta sa faci orice ai nevoie.
Acum fiecare cu parerea lui si fiecare ii liber sa isi cumpere ce ii place.
Comment
-
Originally posted by CeDeBe-L View PostBa chiar cu pret extrem de mic. Dupa disparitia lui 1.6 16v din oferta de motorizari DACIA multi cauta prestige-urile. ...........................
Aici sunt decizii strict de manageriat/actionari, se bazeaza pe vanzari (pt ca sunt) si trebuie vandut 0.9 tce pt ca asta e politica generala la producatori (sunt curios unde vor ajunge in 10-15 ani).
E clar ca 1.6 16V s-ar fi vandut bine in continuare (cel putin pe piata interna), dar decizia nu ne apartine.
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostE clar ca 1.6 16V s-ar fi vandut bine in continuare (cel putin pe piata interna), dar decizia nu ne apartine.
Comment
-
Ce masini noi vine echipatecu k4m?In ce sens se incapataneaza cei de la Renault sa tina acesta motorizare? S-a tot spus de nenumarate ori, ca motoarele 0.9 si 1.2 TCe, pregatesc trecerea la E6, iar gurmandul cu 16v de pe Logan va fi retras; 1.2 va fi inlocuitorul acestuia.Last edited by IancuMIC; 13 July 2013, 22:55.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment