Achizitie Dacia Logan !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Adica e pe undeva un depozit mare,mare, mare...plin ochi cu motoare 1.6 16v iar conducerea Renault nu stie cum si pe ce sa le mai monteze numai sa goleasca odata hambarul.
    De ce nu are dacia 16v-ul de 115, sau 1,2-ul tce pe logan...? Era o mica problema cu canibalizarea modelelor Renault.
    Grupul Dacia-Renault-Nissan (DRN) isi fac oferta incat sa nu te lase sa iesi din pravalie fara masina, te invita dintr-un sector in altul al show-room-ului sa-ti dea o masina pe pretentiile tale de client: vrei ieftin, poftiti la dacie...mai cu pretentii, priviti Renault...fitze sau offroad, hai la Nissan. Ati prins ideia?
    Iar la LOGAN au renuntat de tot la aura un pic sportiva cu 105 cp. pentru a marja pe "costuri mici": de achizitie, de intretinere si de deplasare! Noul Logan este scos in fata cu replica "consuma putin".

Comment

Eu am inteles ca e vorba de Logan si in orice caz de k4m; scuze daca am inteles gresit.
      Logan cu 115 cp, cred ca s-ar fi vandut mai bine decat cel cu echiparea 0.9 TCe..
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

in legatura cu motorul,revin cu impresii,foarte multumit,nici o problema insa pretul benzinei si drumurile tot mai dese ma seaca.Ziceau unii de GPL,nsuh de ce am retineri in privinta gazului,m-am gandit serios si la 1,5 dci,dar acuma ma tem de injectoare,habar nu am ce sa mai fac...

Comment

Ramai pe benzina!
          Cu sau fara gaz.

Comment

Buna seara,
            Vreau sa-mi cumpar un Logan 1.5 dci - 85 cp. Intrebarea mea este , ma poate ajuta cineva cu verificarea unei serii de sasiu (VIN) ?
            Am gasit o masina in Pitesti ,din anunt suna bine doar ca nu are carte service, in schimb mi-a oferit seria VIN pentru orice alte verificari. Ma intereseaza in primul rand nr de km la ultima revizie si data reziviei.(daca a fost facuta la Dacia ,,)

Multumesc
            O seara buna

Comment

Un sfat, daca nu ti-e cunoscuta persoana si masina implicit(mai ales ca e un diesel), fereste-te de Pitesti!!!
              Oamenii seriosi nu "pierd" cartea de service.
              VIN-ul e oarecum irelevant, se pot da inapoi Km. intre revizii.

PS
              Nu am nimic cu cei din Pitesti ci cu samsareala de-acolo.

Comment

A nu avea carte service, nu inseamna ca-i pierduta, ci ca, probabil omul nu a facut nicio revizie in service-ul Dacia. Iar cand faci revizie la service de cartier, nu prea ai avea niciun motiv sa le treci in cartea service, pentru ca, oricum, nu intereseaza pe nimeni niste stampile ce se pot pune oricand.
                Asadar, ii ofera VIN-ul sa verifice... nimic.
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Da, pai de asta ma si tem. Treaba este ca masina este doar la primul proprietar atat in carte cat si talon. Ma interesa verificarea VIN in prima faza sa vad in mare despre ce este vb. Daca nu are nici o rezivie la reprezentanta , nu ma intereseaza sub nici o forma. Daca are reviziile facute , ma interesa ultima , cand a fost si la ce nr de km.
                  Eu am avut un benzinar 1.6 16v cumparat de nou in noiembrie 2012 si nu am avut caiet de service decat informatii despre perioadele de servisare si detalii legate de operatiuni, iar evidenta intrarilor in service si detalii legate de consumabile si alte probleme mi-au spus ca se tin in baza de date electronica.
                  Acum nu stiu daca este o chestie mai noua sau asa este din totdeauna

Comment

Faptul ca pe cartea service scrie ca a avut candva placutele schimbate in mod constant si corect la nustiu cati km, uleiul, filtrele, etc nu te mai ajuta cu nimic daca au fost facute acum 2-3ani. Conteaza starea actuala a masinii. Asa si eu am toate reviziile pana la 80.000 in reteaua Dacia, dupa asta(cumparand eu masina) doar pt. distributie am mai fost la reprezentanta. Ce rezulta de aici? ca eu intre timp posibil sa imi fi batut joc de masina? Ca nu are nimeni cum sa ma creada.

Comment

nustiu cati km
                      Fiindca vorbim de un diesel "by Renault", numarul kilometrilor este foarte important. De-asta e importanta cartea service, nu neaparat pentru a vedea cand s-au schimbat placutele.
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

ai grija la cei din pitesti.de curios scrie nr lui de tel pe google sa vezi cate anunturi cu logane cu putini km si cu un singur proprietar a avut la vanzara.eu urmarasc de mult timp anunturile cu dacia logan pa autovit.scrie pe autovit dacia logan pana in 70000km sa vezi ca 80 la suta din anunturi sunt din arges.nu ti se pare interesant ca numai in arges sunt masini cu cei mai putini km?

Comment

Asa este, desi momentan are 1 singur logan la vanzare omul mi-a spus ca l-a cumparat pentru nevastasa dar nu se poate obisnui cu el ca este prea mare. :-))
                          Intradevar o buna parte din loganurile de vanzare de pe autovit sunt din arges, sau cel putin cei care le vanda sunt de acolo, culmea este ca am dat o tura astazi prin targul Vitan si sunt si acolo masini cu nr de Arges vandute de tot felul de colorati. Nici nu-ti vine sa te apropii de ei ,dar minte sa mai le dai si banii tai.
                          Atunci cum pot eu sa fac sa-mi cumpar un Logan direct de la proprietar, mai precis de la primul proprietar?

Comment

De aici de pe forum. Pui anunt si sigur vei primi oferte. Poti vedea de asemenea si ce probleme a mai avut omul cu masina, unde si cand a facut unele modificari, revizii etc Bonus:vezi problemele ascunse cu rugina

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google