If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da.are dreptate iancu acolo este un fel de cauciuc care amortizeaza usa cand se inchide...ca sa nu dea in tabla...ori ti-a cazut ori ti l-a furat cineva...
multumesc mult pentru ajutor
o sa ma uit diseara cand ajung. se gaseste sa cumpar un opritor sau trebuie sa improvizez?
ce hal am ajuns sa se fure si un tampon opritor
Nu cred ca se gaseste de cumparat; se poate improviza ceva; are un sistem de fixare de caroserie foarte delicat; un pinten cam de 2-3mm diametru. E posibil sa-l fi pierdut.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
unde stai ca vad ca esti din bucuresti? s-ar putea sa am eu unu pt tine ca l-am gasit pe jos intr-o benzinarie mai de mult si nu am stiu ce este si dupa mult timp am aflat ca e de la rezervor si l-am pastrat de rezerva.... daca te intereseaza da-mi un semn si te ajut cu cea mai mare placere
vezi ca o sa ti se mai fure si de acum incolo si in asemenea situatii vezi ca gasesti in targ in vitan la tarabele alea , eu mi-am luat de 2 ori pana acum odata cu 5 lei si odata cu 10 lei n-am mai avut rabdare sa negociez
Cât de etanş este buşonul de la rezervorul de combustibil de la Logan ? Astăzi am spălat maşina şi băiatul de la spălătorie, într-un exces de zel probabil a deschis capacul (uşiţa) de tablă şi a dat cu furtunul cu presiune pe acolo.
Seara am alimentat cu motorină şi când am scos buşonul am observat că se scurge apă din el, aşa că întrebarea a încolţit imediat, oare o fi trecut de el şi a intrat apă şi în rezervor ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment