salutare stie cineva cum se manifesta o caseta de directie fara servo la logan cand este uzata ,troncane sau cum imi dau seama ca e caseta si nu alceva
Caseta Directie Logan
Collapse
X
-
Cati KM are masina ? De obicei caseta de directie nu crapa asa usor. Verifica capete de bara, bielete de directie, bielete antiruliu, bucsi bara stabilizatoare. Astea pot "genera" tronicanit pe denivelari, ceva joc in volan, etc.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
-
si eu sunt curios de intrebare, doar ca la cea cu servo, se aude poc poc , cand virez, in special stanga, si mai nou am realizat , cu motorul cald, cand invart de volan pe loc se aude un fel dehuruit mai slabut..." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
posibil sa fie de la amortizoare, pt ca scartaie cand intorc/virez si masina sta in panta ... ce pret au avut? le-ai schimbat pe ambele pe fata? poti sa dai pm daca doresti" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment