Vezi ca plusul pe un difuzor e marcat doar prin faptul ca lamela unde legi firu de plus este mai lat decat lamela pentru minus,cel mai simplu de indentificat.
Miros De Incins
Collapse
X
-
mai baieti...ma va multumesc cu stima si respect pentru raspunsuri!Acum sa va zic de la ce mirosea asa...ma bufnit rasul!!!!Si cred ca si pe voi va va bufni!!!Mi-am cumparat o telescopica si are un cauciuc pe ea stit voi despre ce este vorba...si miroase ca dracu!!!Asta a fost!Va multumesc inca o data si scuze..nu am fost atent nu miam dat seama ca miroase cauciucul de pe telescopica!
Comment
-
pentru ca are acelasi titlu , postez aici. Aseara m-am luat cu un golf la tavaleala, doar cu a 3 a 3000 rpm - 5800 rpm , a 4 a am tinut-o la vreo 4500 rpm putin..dupa vreo 7-800 m, mergeam normal, mi s-a parut ca mirosea a incins in masina..afara era umed/ploua usor, caldura era cam la jumate...a ma intalnit cineva treaba asta? sau doar mi s-a parut?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Nu e nimic anormal. La fel mi se parea si mie astazi dimineata, tot pe ploaie, cand am ajuns in Tecuci; temperatura de afara si umiditatea, cred ca da aceasta senzatie de ...incins.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
probabil, am intrebat azi pe cineva care era in masina si a zis ca nu i s-a parut nimic, dar eu sunt mai suspicios asa ) caldura era la 4 linii, deci nimic anormal in privinta asta.." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by me_catalin View PostTrebuie sa potrivesti impedanta difuzoarelor cu cea standard, pe care o aveau si celelalte difuzoare.
4 Ohm trebuie sa fie impedanta.
Daca e mai mica iti iau foc difuzoarele, iar daca e mai mare arzi playerul.
Daca impedanta difuzoarelor este mai mare se aude mai incet dar mai clar si nu se incinge nimic.
Daca impedanta este mai mica se aude mai ''spart/distorsionat'' si se incalzeste nitel finalul (nu este recomandat)
Verifica daca nu cumva bobinele freaca de magnet deoarece este posibil sa frece. Pe scurt apasa cu degetul pe difuzor si daca culiseaza fara sa simti frecare este ok.real power..... diesel power by
Comment
Comment