Salut...am luat si eu de la cineva 2 difuzoare Pionner de 80w si le-am montat pe logan in locul celor stock tot la casetofonul stock Blaupunk si am impresia ca ar mirosi ceva a incins...poate sunt prea puternice dif pentru casetofon sau nu am facut bine legaturile?va rog frumos daca ma puteti ajuta astept un raspuns!
Miros De Incins
Collapse
X
-
E posibil sa miroasa de la altceva si sa fie o pura coincidenta, din moment ce ai legat firele corespunzator (fara sa faca masa intre + si -) si nici nu vine mirosul acela de la boxe sau player. Mai asteapta si alte opinii insa mi-e greu sa cred ca e de la partea audio.
O zi buna
Sent from my LG-P990
Comment
-
Daca ai legat totul ok + la + si minus la minus si le-ai izolat. Nu ar avea de la ce sa mai miroasa decat daca boxele sunt noi. In acest caz "solutia" data pe bobine este posibil sa miroasa ba a incins ba diferite mirosuri in functie de ce calitate au boxele. Acest miros de incins apare si in cazule electronicelor noi.
Sau cand ai facut modificari pe acolo ai stricat alte lucruri de care nu ti-ai dat seama si ai probleme de acolo.
Eventual da drumu la muzica si baga nasul pe langa difuzor sa vezi daca miroase de la el. Nu oprit, ci sa functioneze.
Comment
-
pai fi atent...in primul rand nu stiu care sunt firele de+ si cele de - iar in al 2lea rand nici la difuzor nush unde ar trebui sa vina + si - deoarece nu indica nicaieri nici un semn nimic!zicetimi si mie va rog culorile care suunt de + si cele de -!!! Dreapta spate am verde si violet iar stanga am violet si roz sau violet deschis nu vad prea bine ca e noapte...!Astept rasp multumesc!
Comment
-
iti dai seama cand face wall si se rupe
daca ai rezistenta < 4 ohmi nu ia foc nimic, mai citeste lumea si mai si crede, daca amplificatorul e stabil in 2 3 ohmi, e perfect ok (100% din playere sunt), se aude mai tare dar mai prost; in 0,5, 1 ohm nu sunt stabili mosfetii playerelor ...sigpicMy ride
Comment
-
Eu nu cred ca boxele sunt noi, deoarece precizeaza ca sunt luate de la cineva( in fine) ,+ ca e posibil ca la instalarea boxelor sa fi facut si altceva la alte fire vb lu Canto, tot ce trebuie sa faca in acest moment e sa identifice sursa mirosului si sa dea detalii, eu am avut boxe noi instalate pe masina si mers blana pt teste si nu am avut absolut niciun miros. Eu raman la ideea ca e coincidenta!
Sent from my LG-P990
Comment
-
In mod normal boxele, ca orice produs care merge pe baza de curent, au + si - . De obicei pe bornele boxelor aveti un + si un -. Daca nu aveti luati cea mai mica baterie(de ceas, AAA sau chiar mai mici) pe care o aveti. Legati cate un fir la fiecare borna a difuzorului in cauza iar apoi puneti un fir pe plus si unul pe minus(la bateria cu care testati, atentie nu testati la bateria masinii). In cazul in care boxele sunt montate corect(sau ati pus corect plusul si minusul la bateria de test) difuzorul se va ridica in sus, in cazul in care difuzorul va fi montat invers(plus la minus si invers) membrana acestuia se va duce spre interior. Setati toate difuzoarele intr-o anumita directie si totul va fi ok dpdv electric.
Atentie: nu este recomandat sustinerea boxei la baterie pt termen indelungat dar asa va puteti da seama care este plusul si minusul la un difuzor destul de simplu.Last edited by Canto; 23 August 2012, 16:22.
Comment
Comment