If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut acum vreo luna de zile am botit un logan pe partea dreapta (portiera si aripa dreapta spate ) va rog spuneti-mi si mie cat ar costa o portiera si o aripa spate in magazin si la dezmembrari , sau macar un pret aproximativ va multumesc
defapt m-ar interesa cam cat ar costa cu totul cu manopera cam la ce pret s-ar ridica va multumesc
Last edited by EduardMaster; 3 September 2012, 21:15.
Reason: Automerged Doublepost
Cu aripa spate treaba e nasola ca daca vrei noua trebuie taiata si sudata alta,nu e demontabila ca pe fata,mai bine incerci sa o faci cu chit daca nu e prea tare,portiera se rezolva cumperi una de la dezmembrari si o vopsesti daca nu e pe culoare.Noua nu iti recomand e foarte scumpa.
Mi s-a ruginit partea de deasupra rotii la Loganul meu 1.4 benzina din 2005. AS putea sa curat rugina, sa-i dau cu chit apoi s-o vopsesc cu un spray. Cred, insa,ca orice-as face nu ar iesi o treaba acceptabila, ar fi o carpeala poate chiar inacceptabila.
V-as intreba: cam cat ar costa sa mi-o repare la un atelier auto, sa inlocuiasca partea de deasupra rotii pana la nervura (7-8-cm) apoi s-o vopseasca de asa maniera sa nu se cunoasca c-ar fi fost reparata. Am sa merg la un atelier de tinichigerie auto, dar as vrea sa stiu cam cum sa ma orentez (cu pretul). Va multumesc pentru orice sfat.
Prostii.
Reperul il schimbi cu totul, nu partial (aripa spate) . Costu aripa si manopera (inclusiv vopsit) 10-12 mil minim.
Cu vreo 200 lei iti eventual spritz chitul, vopsaua, lacu...
am vazut semiaripa de spate pt logan. pe original dacia vine si e pana la buson si exact pe dungade langa. jos lamga portiera se duce 5-6 cm , nu e pana la prag.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment