Cine ma poate ajuta cu un raspuns, va rog? As dori sa stiu cum imi dau seama daca bara spate e originala dacia? Are codul stantat undeva? Sau are alt element de identificare? Multumesc!
Bara Spate Dacia Logan Laureate
Collapse
X
-
eu am avut bara spate schimbata si revopsita si dupa un an nu are nici pe naiba ..... tind sa cred ca nu s-a vopsit bine
unde s-a facut operatia?
daca e facuta in service autorizat ai garantie si poti sa te duci peste eisigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Da, mai pupi tu garantie dupa ce ti sa vopsit bara, ai venit ai vazut tia placut ai plecat apoi la revedere, nu mai vii tu inapoi ca nus ce nu-ti place ,eu nu am auzit la nimeni ca primeste garantie pentru vopsi.Poate doar verbal si daca intradevar ai vreo problema sa fie atunci recent, nu te duci dupa 7 luni ca mi se cojeste vopseaua ca nu te baga in seama garantat.
Comment
-
jambon: am scris in al doilea mesaj ca a sarit vopseaua dupa prima spalare. Nu spal masina tot a doua zi , dar nici asa...dupa 7 luni ). Mai avea destul pana sa implineasca o luna de la vopsire. Si pentru ca bara a fost inlocuita si vopsita, iar acum se decojeste, plus celelalte interventii aduse masinii, eu nefiind deloc vinovata de incident, dar deocamdata fiind cea care a platit... si nu putin, e normal sa fiu nemultumita de cum imi arata deocamdata masina.
Da, am garantie inca pe lucrare (a fost facuta in service autorizat) dar ma interesa bara. Ca idee cum isi poate da cineva seama daca e originala (fiind platita ca una ...super originala). Am inteles ca scrie ceva pe interior, dar trebuie data jos. Deocamdata nu se pune problema. Am sperat sa fie ceva mai simplu. Voi reveni cu un post, in care se va intelege de ce am vrut aceasta informatie.
Ca sa raspund si la cealalta intrebare. Daca as da bara jos. Raspunsul e "da", atata timp cat am platit pentru ceva original si vinovat e altcineva. Nu doresc nimanui sa fie nevinovat si sa isi vada masina peticita..ma rog, reparata cat mai bine.
MUltumesc pentru pareri, opinii. E imbucurator sa vezi ca nu iti raspunde propriul ecou.
Comment
-
Bara originala are un plastic gros, dar foarte maleabil. Daca e mai subtire si casant, atunci e de alt producator.
Vopseaua a sarit pentru ca nu a fost pregatita suprafata de vopsire (primer plastic) si / sau nu au bagat-o la cuptor.
Eu zic sa faci reclamatie, sa-i pui pe ei in service sa-ti dea jos bara, sa o vopseasca asa cum trebuie si inainte sa o monteze pe masina sa-ti arate ca este exact ce ai platit (de origine). Ai tot dreptul, sunt banii tai.
Daca nu vor - OPC.
Si daca ne spui din ce oras esti, poate reusim sa te ajutam mai mult.
Comment
-
Sa inteleg din postul Dumneavoastra ca sunteti parte femininacam greu sa va descurcati la service in general mecanicii cand vad femeie in service isi freaca mainile,astai proasta nu stie ea ce si cum schimbam,mergeti la ei cu sot,frate,prieten,etc.Ma indoiesc ca singura rezolvati ceva la nesimtitii astia.
Comment
-
îmi vine greu sa cred ca intrun service autorizat se lucreaza prost la capitolul vopsitorie.
sustin acelasi lucru pe care danielliviu la mentionat. cu siguranta in acel service nu se utilizeaza acel primer fara de care vopseaua sare de pe elementele de plastic.
fiind inca in garantie, eu cred ca ar trebui sa te prezinti la service si sa le amintesti: "stiti cine sunt eu? sunt cetatean european, si am drepturi" poate ei nu stiu acest lucru. daca nu se rezolva pe cale amiabila, atunci clar OPC.Eu beau sigpic
Comment
Comment