Nu e obligatoriu sa ai timbru pe luneta....nu cred ca e vreo problema daca tu ai! Au fost aia mai cu motz care ti-au montat folia
Intrebare Folii Auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Timbrele acelea au rolul lor, adica ca folia montata este omologata RAR si nu este nu stiu ce folie facuta pe vapor sau mai stiu eu ce improvizatie, cauta pe forum si este un post mai vechi cu legislatia privind foliile auto, poate te ajuta. Eu nu inteleg de ce nu ti-au pus timbre si pe luneta, iar pentru faptul ca timbrele sunt asa de strambe ..... eu o consider bataie de joc si nu as fii luat masina de acolo asa.Last edited by Roco; 9 September 2012, 12:17.
Comment
-
Problema cea mai importanta e sa fiu eu in regula cu foliile si actele, sa nu am probleme cu politia sau RAR...faza cu timbrele ca sunt puse stramb, asta este...n-am stat langa masina si cand am revenit sa o iau deja era tarziu si ma grabeam, n-am stat sa mai fac circ, desi meritau
Comment
-
Iti propun un test sa vezi cat sunt de caltative foliile tale: iei un burete de vase si apa pe interiorul masinii le freci cu buretle de aprox 10 ori si vezi:daca se albesc sau se zgarie sunt folii facute pe vapor si poti sa mergi inapoi sa faci scandal ...
Comment
-
Originally posted by Roco View PostIti propun un test sa vezi cat sunt de caltative foliile tale: iei un burete de vase si apa pe interiorul masinii le freci cu buretle de aprox 10 ori si vezi:daca se albesc sau se zgarie sunt folii facute pe vapor si poti sa mergi inapoi sa faci scandal ...sigpic
Comment
-
Atat timp cat ai un act care sa dovedeasca ca folia este autorizata rar iar pe laterale ai timbrele poti sa circuli cu masina linistit ..!
Comment
-
Data fiind existenta unui topic dedicat, cu ceva vechime:
Folie Pe Geamuri,
inchidem aici si continuam acolo.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment