Mai Beneficiezi De Garantie La Cd-player Daca Nu-l Instalezi Pe Masina La Service?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai Beneficiezi De Garantie La Cd-player Daca Nu-l Instalezi Pe Masina La Service?

Mai beneficiezi de garantie la cd-player daca nu-l instalezi pe masina la service autorizat?

Din cate stiu eu pe baza garantiei la propriul mp3,nu

Comment

chiar daca nu prea are urme de folosire?

Comment

Ce legatura ar avea daca are urme de folosire cu instalarea propriu-zisa?

Tocmai de aceea se acorda pe baza unui service "autorizat",astfel incat producatorul sa aiba certitudinea ca a fost instalat corect si ca probleme viitoare nu vor fi din aceasta cauza.

Eu am avut mp3-ul pe o masina,treaba a fost ceva mai complicata,a necesitat cablaj..si am facut instalarea intr-un service.Mare lucru nu a fost oricum.

Apoi,pe Logan,doar l-am pus in suportul lui si am conectat cablul

Comment

Garantie la cd-player nu mai ai daca nu este montat in service autorizat, dar vezi ca daca masina este in garantie ai pierdut si garantia ... cel putin la instalatia electrica ...

Comment

da, scrie in contract

dar daca merg la un service ii pun sa-l instaleze (chiar daca el nu functioneaza si a mai fost instalat inainte) ei mai pun stampila pe certificat? si este in regula schimbarea lui conform garantiei?
            Last edited by sorin812839; 11 September 2012, 22:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

daca ei nu "vad" ca a mai fost folosit poate iti pun stampila, dar trebuie sa ai cutia si bonul de casa.

Comment

da, pe astea le am, numai ca garantia nu este complatata la rubrica "nume"

Comment

Proba cine ii face?

Comment

--------------- -adica?

Comment

Ti-l monteaza,dar stiu ca il si verifica daca functioneaza si avand in vedere ca deja ai umblat la el si nu mai e sigilat o sa fie urat.

Cel mai bine te duci la service,vorbesti cu baiatul care ti-l monteaza,ii dai de o bere si te intorci peste 2-3 zile cu el "defect".

Comment

pai asta vreau si eu, sa-i faca ce dracu ii face, numai sa fie in regula sa-i pacalesc pe aia sa-l schimbe cu altul, sau sa-l repare
                        dar asta se pare ca nu se poate fara ca un personal autorizat sa-l instaleze in prealabilsi sa-mi dea ceva la mana.

Comment

Te duci la un service autorizat, dai o bere la electrician iti pune o stampila si te duci la reparat cu el.
                          I HAVE A !sigpic
                          fara linkuri externe in semnatura

Comment

corect
                            MY CLA

Comment

da, asa cred ca fac, multumesc

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google