Becuri Care Imita Xenon Vs. Instalatii Xenon
Collapse
X
-
Am si eu o intrebare...
se merita sa-mi cumpar un kit xenon de la un prieten cu 150 ron ?
are cica becurile arse atat.
kitul se numeste Xenos Ballast Unit, mersi frumos
sry , am postat de 2 ori..
legat de xenon... chiar nu ma pricep , eventual daca stiti mai multe detalii.Last edited by Seba; 13 June 2008, 02:25.1.5dci
B-04-RZZ
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostPai daca n-ai becuri...Ce sa faci cu el?
Spuneti-mi si mie (cei care aveti desigur), maine vreau sa ma duc sa-mi iau si eu doua becuri bluelight sau cum le-o spune (Osram sau Philips) merita sau mai bine raman pe astea stock..?1.5dci
B-04-RZZ
Comment
-
Pai un bec xenon costa minim 100RON ... Deci te-ar duce undeva la 400 RON ( cu manopera ... Sa zic ) ... La bani astia nu ai nici o garantie ( poate cine stie, se arde instalatia sau pateste ceva si daca te duci cu ea la garantie ... Aaa sti domnule nu a fost montata de un service aprobat ) si nici daca respecta standardele necesare ca sa nu ai probleme cu politia .
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostPai daca n-ai becuri...Ce sa faci cu el?
Spuneti-mi si mie (cei care aveti desigur), maine vreau sa ma duc sa-mi iau si eu doua becuri bluelight sau cum le-o spune (Osram sau Philips) merita sau mai bine raman pe astea stock..?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Nu-ti lua becuri,ia-ti xenon daca vrei sa faci o treaba.Mie imi place la nebunie lumina aceea alb-albastra de xenon.Despre philips blue vision se zice ca imita xenonu.Ei afla ca e o mica diferenta intre cele stock si astea.Nicidecum culoare albastra.Eu ma asteptam la un albastru mai intens din moment ce becurile sunt albastre.Se vede un albastru daca te uiti in oglinda farului.Dar nu se merita,mai bine iti iei xenon e altceva.Vezi ca pe zi daca dau drumul la faza scurta ai senzatia ca sunt becurile normale.Nu e absolut niciodiferenta.Pe zi la xenon se vad albastre farurile.E altceva..sigpic
Comment
-
Originally posted by sutamarius View PostCat costa o instalatie xenon, dar nu una f scumpalaureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Toata lumea vrea albastru in faruri, si asta e un "must have"? Sunt in urma rau de tot cu trendurile.
Daca vreti imbunatatire a vizibilitatii ( nu doar de estetica), optati pt xenon.
Se pare ca unii nu inteleg rostul becului. Nu este rolul lui sa dea aspect masinii, ci rolul sau este sa asigure vizibilitate cat se poate de crescuta.
Sa inteleg ca astia de cautati becuri albastre, sunteti aceiasi care umblati seara doar cu proiectoarele aprinse nu? Daca aveam ARO, va asiguram niste plimbari prin service de tinichigerie
PS: daca tot vreti albastru, vopsiti-va farurile cu carioca, vopsea ( de par eventual).
Comment
-
100 de puncte pt Cezar, de la nasu' mic frate, am eu o dacie 1300, n-o vrei in loc de aro? Tabla groasa, model 1978, functionala, motor frantuzesc si bara de-aia nichelata "corn de bou". Cand intri cu aia in logan, cum zice vecinul meu: bagi 1300-le pana in parbrizul loganului si nici vopseaua nu sare de pe ea. Loganul muci...3 luni vacanta in service...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@Cezar:pentru informatia ta am proiectoare si nu le-am facut absolut nicio modificare.Sunt becurile stock.Cat despre becurile H4 sunt philips blue vision,daca vroiam lumina albastra ma duceam frumusel in targ vitan,luam niste becuri chinezesti de 2 lei pe care le folosesti de cateva ori si se ard,si ai lumina albastra.Vezi ca becurile astea philips ofera o vizibilitate mult mai buna decat cele stock,mai ales noaptea in oras cand ploua,si e ud pe jos,sigur lumineaza mai bine decat alea stock.Si care e problema daca vreau faruri albastre?Te deranjeaza cu ceva?Da vreau xenon daca e ca atunci cand dau de tine noaptea in trafic,de preferat in afara orasului sa te orbesc putin..BFt.
PS:iti dai seama ca ultima fraza am spus-o ca o gluma.Dar ma cam iriti cand spui chestii de genul cu vopsesteti farul si asa mai departe.Fiecare cu gusturile lui.Am o intrebare tu ti-ai modificat ceva la exterior pentru look la Logan daca da ce?sigpic
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostToata lumea vrea albastru in faruri, si asta e un "must have"? Sunt in urma rau de tot cu trendurile.
Daca vreti imbunatatire a vizibilitatii ( nu doar de estetica), optati pt xenon.
Se pare ca unii nu inteleg rostul becului. Nu este rolul lui sa dea aspect masinii, ci rolul sau este sa asigure vizibilitate cat se poate de crescuta.
Sa inteleg ca astia de cautati becuri albastre, sunteti aceiasi care umblati seara doar cu proiectoarele aprinse nu? Daca aveam ARO, va asiguram niste plimbari prin service de tinichigerie
PS: daca tot vreti albastru, vopsiti-va farurile cu carioca, vopsea ( de par eventual).
Comment
Comment