Becuri Care Imita Xenon Vs. Instalatii Xenon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Iti pui bixenon care e problema .
    sigpic

Comment

Originally posted by Pacco View Post
      @Cezar:pentru informatia ta am proiectoare si nu le-am facut absolut nicio modificare.Sunt becurile stock.Cat despre becurile H4 sunt philips blue vision,daca vroiam lumina albastra ma duceam frumusel in targ vitan,luam niste becuri chinezesti de 2 lei pe care le folosesti de cateva ori si se ard,si ai lumina albastra.Vezi ca becurile astea philips ofera o vizibilitate mult mai buna decat cele stock,mai ales noaptea in oras cand ploua,si e ud pe jos,sigur lumineaza mai bine decat alea stock.Si care e problema daca vreau faruri albastre?Te deranjeaza cu ceva?Da vreau xenon daca e ca atunci cand dau de tine noaptea in trafic,de preferat in afara orasului sa te orbesc putin..BFt.
      PS:iti dai seama ca ultima fraza am spus-o ca o gluma.Dar ma cam iriti cand spui chestii de genul cu vopsesteti farul si asa mai departe.Fiecare cu gusturile lui.Am o intrebare tu ti-ai modificat ceva la exterior pentru look la Logan daca da ce?
      Daca ai fi citit mai bine, ai fi observat ca nu am facut referire la o persoana anume. Ci am vb despre lucruri generale. ( iar tu faci referire strict la persoana mea...Rusinica)
      Te contrazici rau de tot: ai faruri ca sa lumineze mai bine, dar iti place si sa fie albastru...Si asa mai departe. Esti haios, ce sa mai....
      Nu am modificat cu nimic aspectul exterior al masinii ( vad ca aceste becuri aduc un plus de "eleganta" exteriorului)....Trebuia sa-mi modific ca sa pot vb?

PS: @seba: am avut o dacia berlina, si am dat-o ca fraieru trebuia sa o pastrez. Macar mai eliberam traficul din Bucuresti de bizoni, faceam un lucru in folosul comunitatii.
      Scz de off.
      Acum on: cel mai bine bi-xenon cu lupa, ca sa nu ucizi ceilalti participanti in trafic.
      Last edited by Cezar; 23 October 2008, 00:54.

Comment

Ai perfecte dreptate Cezar. Eu de multe ori, noaptea le dau faza lunga la aia cu proiectoare. Eu am laureat si am proiectoare. Eu nu le-am folosit niciodata pina acum. Dupa cum ar trebui sa stie toata lumea traducerea in engleaz a acelor faruri, este "fog lamp". Deci fratilor folositi-le cind este ceata sau vizibilitate redusa din diferite cauze. In Romania toti smecherii folosesc LAMPILE DE CEATA. Uni si mai smecheri folosesc si lampa de ceata spate, ca sa-i orbeasca bine pe cei din spatele lor. Asta este civilizatia din Romania.

Comment

Eu merg cu faza lunga in spatele cretinilor cu lampa de ceata spate aprinsa, iar dupa ce-i depasesc le dau eu ceata spate, dar degeaba. A, inainte de a le da faza lunga le blitui cu proiectoarele..Tot degeaba. Prostu-i prost si basta! Cel mai bine le face sa le arati capul in timp de rotesti mana si apoi degetul mijlociu ridicat ostentativ in sus. Desi ei nici atunci nu inteleg ce dracu ai cu ei, care-s nevinovati...Cilivilizatia 3.14zdii intr-o rezervatie naturala de bizoni
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Tara de bizoni din pacate. Ii vezi peste tot. Bintuiie

Comment

Originally posted by mdi_pro View Post
              buna treba sa traiesti , unii chiar sunt pasionati de albastu ... Asta e... Ce sa le faci ... Sincer niste xenoane ar rezolva problema cu iluminatul insa adio flashuri.
              asa e,la revedere cu flash-urile mai ales ca un balast e in nur de 30 euro

Comment

Asta daca e bixenon ;)
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Asa cum am mai scris acum ceva vreme, am cumparat din Carrefour becuri H4 Lampa - lumina XENON chipurile (50 RON set 2 buc). Le-am montat si lumineaza parca ceva mai bine ca cele OSRAM. Sunt semi-multumit de ele dar ma asteptam la mai mult.....Imi pare rau ca nu am gasit atunci PHILIPS. Oricum sunt bune ca le am de rezerva pe celelalte....

numai bine,

Comment

Am cumparat si eu din greseala rahaturi de-alea si am realizat abia a doua zi...Din bafta chioara, n-am apucat sa pun ambele becuri si o zi am mers cu unul albastru si unul stock. Si te-as contrazice un pic cum ca ala "xenon" da lumina mai buna. Mie nu mi s-a parut, doar ca e mai albastra, dar pe bezna maxima, nu se vedea asa bine cu ele (ca dupa 2 zile l-am pus si pe-al doilea "xenon" ca mi s-au ars osram-urile la cateva zile distanta) si chiar ma gandeam sa le dau cadou. In schimb am facut un test cu cristi_xp si-am bagat un bec xenon in farul de logan...Frateee...Dumnezei ce-mi luam daca mergeam cu ala pe strada...Toti sudorii de la i.M.G.B. Daca-i puneam pe bara masinii nu faceau atat lumina
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                      Am cumparat si eu din greseala rahaturi de-alea si am realizat abia a doua zi...Din bafta chioara, n-am apucat sa pun ambele becuri si o zi am mers cu unul albastru si unul stock. Si te-as contrazice un pic cum ca ala "xenon" da lumina mai buna. Mie nu mi s-a parut, doar ca e mai albastra, dar pe bezna maxima, nu se vedea asa bine cu ele (ca dupa 2 zile l-am pus si pe-al doilea "xenon" ca mi s-au ars osram-urile la cateva zile distanta) si chiar ma gandeam sa le dau cadou. In schimb am facut un test cu cristi_xp si-am bagat un bec xenon in farul de logan...Frateee...Dumnezei ce-mi luam daca mergeam cu ala pe strada...Toti sudorii de la i.M.G.B. Daca-i puneam pe bara masinii nu faceau atat lumina
                      da, asa e.... Sunt trompetute Lampa astea... De aia am zis ca sunt bune acolo de rezerva in masina.... Sunt curios cit or tine....

Comment

Nu sunt in tema cum e faza cu xenonu .... L-am intrebat pe unchimio care lucreaza la RAR iar el a zis ca nu sunt omologate (cel putin alae cu faza scurta) ,..... Si un prieten de-al lui are xenoane pe logan .. Si a zis ca bat prost rau de tot si se regleaza foarte greu .. Parca zicea sa tre sa dea vro 2 gauri in caroserie ...... Iar despre becurile care imita xenonu zicea ca nu sunt omologate (cel putin ce masini au ajuns pe la el )

Comment

Sunt omologate anumite becuri.Cele de la Philips asa scrie pe ele omologate rar.
                          @Cezar:hai lasa-ma cu referirea ta in general.Faci pe smecherul.
                          sigpic

Comment

Cele mai bune becuri halogen Osram Night Breaker cu 90% mai multa lumina si 10% mai alba si chiar merita toti banii mi-am pus pe Logan si mi-am reglat farurile la reprezentanta si am super faruri, mai bune decat Bmw 5 E60 al unui prieten

Comment

Pune o poza noaptea sa vedem cum se vad.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google