If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu mai semnaliza si facea un zgomot aiurea in cabina ich sau releul de semnalizare daca are ma inteles ca nu are releu ,treaba o face uch??Si apoi am scos borna de la masina si a fost ok dar cu becuri normale nu led
Daca vrei sa folosesti leduri pe semnalizare,eu zic sa o faci cu leduri cu CAN,adica leduri ce simuleaza parametrii identici ai becului normal.E doar o parere,tu poti sa cercetezi pe net si sa iei decizia ce ce avantajeaza...
Am o problema la un logan 1.4 din 2005. Cand semnalizez stanga sau dreapta se aprind avariile. M-am uitat la sigurante si sunt ok, dar chiar si cu sigurantele scoase la semnal stanga /dreapta se aprind avariile.
Cineva mi-a spus ca ar fi un releu de semnalizare, dar din ce am vazut aici vad ca nu are releu.
Ma poate ajuta cineva?
Salut!
La Loganul tatălui meu din 2006, problema e de la triplă, in sensul ca nu se facea contact corect intre mufa si triplă.
Scoate mufa din tripla si uite-te la conectori, s-ar putea sa ai un contact prost si un pin sa aiba plasticul topit langa el.
Trebuie sa se faca contact perfect pe toti pinii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment